Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '16

     
    Kategori
    Teknoloji
     

    3G ayarları nasıl yapılır?

    3G ayarları nasıl yapılır?
     

    3G Ayarları Nasıl Yapılır?


    3G ile artık sizlerde daha hızlı bir şekilde internete erişim sağlayabilmeye hazır olun, istediğiniz yerden istediğiniz şekilde hızlıca internete erişim sağlayın. Son zamanlarda Android ve İphone cihazları kullana kişilerin sorusu olan 3G ayarlarını nasıl açabilirim, 3G ayarları nasıl yapılır şeklinde sorular almaktayız. Eğer sizlerde 2016 senesinde yeni bir cihaz aldıysanız telefonunuz muhtemelen 3G sistemini desteklemektedir bunun için sorunsuzca telefonlarınızdan eğer varsa internet paketi üzerinden bağlanabilirsiniz. Eğer telefonlarınıza internet paketi yok ise internete erişim için mecburen hattınızda bulunan TL'den gidecektir. Mevcut Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hatlarınızdan 3G ile internete erişim sağlayabilmek için telefonunuzda bulunan sim kartının 3G uyumlu olması gerekmektedir. Sadece hattınızın 3G uyumlu olması yeterli olmamaktadır bunun haricinde ise bir de 3G uyumlu olan hattınıza ait olan 3G ayarlarını yapmanız gerekmektedir, sizlere bugün kısaca Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine ait olan 3G ayarlarından bahsedeceğim. Böylelikle artık sizlerde 2016 senesinde 3G sistemini kullanarak daha hızlı bir şekilde telefonlarınızdan internete bağlanmış olacaksınız.
     
    Turkcell 3G Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?
    Turkcell operatörüne ait 3G ayarlarınızı açabilmek için, 3G yazıp hemen 2222'ye ücretsiz olarak mesaj gönderebilir ve Turkcell operatörünüzden internet ayarlarınızı alıp 3G hizmetini aktifleştirebilirsiniz bu işlem sonucunda Turkcell'in sunmuş olduğu 3G internetten sizlerde faydalanabilirsiniz.
     
    Vodafone 3G Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?
    Yine hızlı bir şekilde internete erişmek istiyorsanız sizlerde Vodafone operatöründe bulunan hattınızda 3G ayarlarını aktif edebilmek için 3G yazıp 3636 mesaj servisine mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu işlem sonucunda hattınız 3G servisine aktif edilecektir.
     
    Türk Telekom 3G Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?
    Eski adıyla Avea olan Türk Telekom operatörünü sizlerde kullanıyorsanız muhtemelen çok şanslı olmalısınız, eğer 3G ayarlarını açarak internete daha hızlı bir şekilde erişim sağlamak istiyorsanız ilk olarak 3G yazıp 5555'e mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.
     
    Eğer herhangi bir İphone cihaz kullanıyorsanız, ayarlar kısmından hücresel veriyi aktif ederek internete erişiminizi sağlayabilirsiniz. Eğer Android cihazınız varsa da Veri bağlantısını aktif ederek internetin tadını çıkartabilirsiniz.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 10507
    Kayıt tarihi
    : 09.04.16
     
     

    Uzun zamandır bilişim ile uğraşmaktayım, son zamanlarda yazarlık yapıyorum ve gündemi milliyet sa..