Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

4 – 10 Aralık Haftası Gökyüzü

4 – 10 Aralık Haftası Gökyüzü
 

Merkür, Satürn kavuşumu
6 Aralık Çarşamba günü Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olan kavuşum, retro hareketine başlamış olan Merkür ve Satürn’ün 28 Kasım gününde gerçekleşen kavuşumları sonrasında ikinci kez Yay burcunda kavuşum yapmaları olacak. Merkür ve Satürn kavuşumunun sorumluluk getirici, mesuliyetler yükleyici etkisini barındıran kavuşum açısı, Merkür’ün retro hareketinde oluşu ile birlikte sorun yaratıcı, mecbur bırakıcı, ilerleme kaydetmekte geciklemeler içeren türde zorlayıcı enerjilerin varolabileceğine işaret etmekte. Mesuliyet almanın, taşın altına elini koymanın zamanı gelmiş olduğunu bilmek gerekmekte. 24 Aralık Pazar günü Yay burcunun 13. derecesinden ileri hareketine başlıyor olacak olan Merkür ile Satürn arasında 16 Ocak günü Oğlak burcunda bir kavuşum daha gerçekleşecek. Oğlak burcunda kavuşum süreci çok daha ciddi, gerçekçi, hedef belirleyen, somut kararlar ve gelişmelerin içinde olunabileceğine işaret etmekte.

Merkür, Mars sektil
6 Aralık Çarşamba günü retro hareketinde olan Merkür ile Terazi burcunda Mars arasında 60 derecelik bir açı oluşmakta. Merkür ve Mars arasında gerçekleşen 60 derecelik açılar, iki gezegeninde temsil ettiği konular üzerinde birbirini destekleyen, uyum sağlayan, akıcılık taşıyan etkileri açığa çıkartmakta olurlar. Merkür ve Mars arasında oluşan sekstil açı, 4 Aralık haftası Pazartesi gününden bu yana etkisini yansıtıyor olacak. Hızlı verilen kararlara, hızlı gelişme gösteren anlaşmalara yol açıcılık sergileyecek olan açı, fırsatlara açık olmak, geçmiş ile bağlantılı işlere yönelik kolaylaştırıcı, uzlaşma, uyum sağlayıcı gelişmeler ile karşılaşmaya yönelik etkiler taşımakta.

Mars, Satürn sekstil
7 Aralık Perşembe günü Mars ve Satürn arasında oluşan sekstil açının ortaya çıkaracağı olumlu enerjiler, ne istediğini bilen ve istediği şeyi elde etme konusunda doğru zamanda doğru şekilde davranabilir, hareket edebilir olmanın kolaylığını ve fırsatlarını taşımakta. Elde etmek istenilen hedeflere ulaşabilir olmak adına dışarıdan gelebilecek destekleyici güçler ile karşılaşmak mümkün. Yapıcı olmanın pozitif neticelerinin alınabileceği birkaç günlük süreç 7 Aralık Perşembe günü öncesi ve sonrasını kapsamakta.

Merkür, Uranüs üçgeni
Hızlı ve ani düşünceler, yıldırım gibi gelen fikirler ile bağlantılı olan Merkür, Uranüs üçgeni 10 Aralık Pazar günü kesinlik kazanmakta. Retro hareketinde olan Merkür’ün, Uranüs ile yapacak olduğu üçgen açı, beklenmeyen, plansız, aniden gelişen yeni kararlar almaya işaret ediyor olabilir. Diğerlerinden yada alışagelmiş olandan çok farklı biçimde düşünebilmek, farklı davranabilmek türü enerjileri açığa çıkaracak olan açı, kendine has fikirleri rahatça ortaya koymanın, ifade etmenin özgürlüğünü taşıyor olacak.

Venüs, Neptün kare açısı
10 Aralık Pazar günü Venüs ve Neptün arasında oluşan kare açı görünümü bazı belirsizlikler, özellikle ilişkilere dair kararsızlıklar, yanılgılar, hayal kırıklıkları getirici olabilir. Beklentileri fazlalaştırmak, gerçek olamayacak istekler içine girmek ve hayalgücünün yanıltıcı, gerçeklerden kopartıcı olacak kadar üst sınırlara vardırmak gibi olumsuzluk yaratıcı şekil oluşturması mümkün. 10 Aralık Pazar günü öncesi ve sonrası bir iki günlük süre içinde gerçeklerden kopmamaya, ne istediğimiz konusunda ayağı yere basar ruh halleri sergilemeye dikkat etmek faydalı görülmekte.

Sevgiyle kalın…

Dilâra B.Efeoğlu

 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..