Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '08

 
Kategori
Havacılık
 

4. bölgesel model uçak yarışması

4. bölgesel model uçak yarışması
 

Türk Hava Kurumu Bölgesel Model Uçak Yarışması bu yıl da beş ayrı merkezde gerçekleştirilecek.

4. Bölgesel Model Uçak Yarışmasında bu yıl da, Model Uçak Başlangıç Modeli olan "ATA" modeli ile yarışılacak. Yıl boyunca Model Uçak Başlangıç Kurslarına katılan, havacılığın ilk adımı olan "Model Uçak Başlangıç Sertifikası" alanların katılacağı yarışmalar, tüm yurtt beş ayrı merkezde yapılacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi, 4. İç Anadolu Bölgesi Model Uçak yarışmasını, bu yıl da THK Çankaya şubesi Düzenliyor.

1 Haziran 2008 pazar günü Türkkuşu Yerleşkesi'nde, yüzlerce genç havacı kendi yaptıkları uçakları yarıştıracak, doyasıya eğlenecek.

Çeşitli yiyecek-içecek firmalarının da ücretsiz ikramlar yapacağı yarışmalar, 16 yaş altı ve 16 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapılacak ve dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Yarışmalara katılmak için bu güne kadar 156 kişi başvurdu ve yarışma gününe kadar bu sayının 500 geçeceğini tahmin ediyoruz.

Güzel bir tatil günü geçirmek, yarşmacılarımızla birlikte yarışma çoşkusunu yaşamak isteyen tüm havacılık dostlarını bekliyoruz.


Unutmayın1: THK Yangın Uçağı alım kampanyası için, tüm operatörlerden yangın yazıp, 3919’a gönderin. Bedeli 6 YTL’dir. Ülkemize katkısı, yemyeşil ormanlar.

Unutmayın2: Bir Cumhuriyet Kurumu olan THK’na üye olun. Rejime ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmanın bir yolu da, rejimin ve Cumhuriyetin kurumlarına sahip çıkmaktır.

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..