Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

4/C ' ye kadro hemen verilmelidir

4/C ' ye kadro hemen verilmelidir
 

 
Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kururlu Başkanı Mustafa KARABİBER ve Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden Türkiye İstatistik Kururumu Müdürü Harun ÇİÇEK'i makamında ziyaret etti. 
 
Karabiber, Kurumda Samsun büro Memur-Sen'in yetkili sendika olduğunu, üyelerimizin hak ve menfaatlerinin aranması ve korunması nokrasında çalışmalar yapıldığını beyan etti.
 
Maden, Büro Memur-Sen Yetkili Sendika olarak üzerine düşenin fazlasını yapma gayreti içerisindedir. TÜİK te çalışanların sorunlarını iyi bildiklerini bunlar için çeşitli girişimlerde bulunduklarını, Kurumda çalışan ve diğer kurumlarda çalışan 4/C lilere kadro biran önce verilmelidir. Kamudaki istihdam şekillerinin yeniden yapılandırılarak 4/c personelinin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Memur-Sen Ve Büro Memur-Sen olarak bu çaba ve gayret içerisindeyiz. Çalışanların sorunlarının ilgilileri iletilmesi, çalışanların sesi olmaya devam ettiklerini, bundan sonrada edeceklerini beyan etti.
 
Çiçek, Genel Başkan Yardımcımızın ve şube başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, sivil toplum kuruluşlarının önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..