Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '16

 
Kategori
Mizah
 

4. Havalimanı Beylikdüzü'ne yapılıyor Beylikdüzü uçuyor

4. Havalimanı Beylikdüzü'ne yapılıyor Beylikdüzü uçuyor
 

Beylikdüzü Uçuyor


Yetkililer kangren olmuş Beylikdüzü trafiğini çözmeyince vatandaş huzursuz oldu. Yetkililerin çözemediği Maslow'un ihtiyaçlar hiyeraşisinde yer alan "toplu ulaşım"a yetkisiz kişiler el attı. Yetkisiz kişilerden alınan bilgilere göre İstanbul'un dördüncü Havalimanı Beylikdüzü'ne yapılacak. Adnan Kahveci Bulvarı sabah ve akşam saatlerinde çarter uçuşlarına açılacak Adnan Kahveci Havalimanı-Taksim uçuşları 2155 yılında başlayacak.

İnsanlara cinnet geçirtecek hale gelmiş bulunan Beylikdüzü ulaşım sorunu böylelikle çok yakında çözülecek, 2 saatlik Beylikdüzü-Taksim yolculuğu 2 dakika sürecek fakat Adnan Kahveci Bulvarı Havalimanı'nda check-in işlemleri 60 dakika önceden tamamlanacak, uçaklarda Alaska-Frigo ikramı olacak.

"Metrobüse ne olacak Blogger Bolat?" Dediğinizi duyar gibiyim

Taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla birlikte, zabahları Metrobobüse binemeyen vatandaşlar için ittirici ve kaktırıcı kadrosu açılacak. Böylelikle metrobüs kapıları kolayca kapanabilecek, ittirici ve kaktırıcı kadrosunun işe başlamasıyla birlikte Metrobüsteki ağız kokusu artsa da kavgalar önlenecek çünkü kimsenin elini kolunu hareket ettirecek alanı kalmayacak. Daha güvenli bir metrobüs yolculuğu sağlanmış olacak!

Beylikdüzü fütürizmin merkezi olacak, Beylikdüzülülük moda olacak

Son olarak bir müjde daha verelim, Beylikdüzü halkı bayram etsin! Beylikdüzü'ne bu kapsamda bir de "sivil havacılık okulu" açılacak bu okulda paramotor kursları verilecek insanlar işe paramotorla gidebilecek. Beylikdüzülüler çatılardan pencerelerden, balkonlardan uçabilecek! Başkan Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nü fütürizmin merkezi yapacak, dünya fütüristler birliği her yıl burada toplanacak.

Edirne'den ciğer, Mürefteden şarap

Edirneden ciğer, mürefteden şarap ya da üzüm suyu şakkadanak sofranızda olacak.Bu kapsamda Adnan Kahveci bulvarına yakın evlerin fiyatı uçuş manzaralı olduğu için %70 civarında artacak! Beylikdüzü çok havalı bir kent olacak, tüm genel müdürler işadamları millerini uçuş puanlarını daha rahat kullanmak için Beylikdüzü'ne taşınacak.

Kaynak: İstanbulİstanbulolali

 

 
Toplam blog
: 23
: 355
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

Blogger Bolat, 10 yılı aşkın bir süredir blog yazarlığı yapıyor. İstanbul'da yaşayan Blogger Bola..