Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '13

 
Kategori
Haber
 

4 kadın durakta mahsur kaldı

4 kadın durakta mahsur kaldı
 

4 bayan durakta mahsur kaldı (görsel netten alıntı)


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl hizmete koyduğu, klimalı ve otomatik kapılı kapalı otobüs durağında  4 bayan kapının açılmaması nedeni ile mahzur kaldı. Her nimetin bir külfeti oluyor. Bu tür durakları arkadaşım Dubai’de görmüştü. Ballandıra, ballandıra anlatınca bende çok imrendim. Ah keşke bizim ülkemizde de olsaydı demiştim. Akdeniz ve Ege Bölgelerimiz yazın çok sıcak oluyor bu bölgelerde bu tip durakların olması güzel. Ama aksaksız, tam çalışır olması ve bir arıza anında ne yapılması gerektiği bilgisi yazılarak duraklara asılmalı. Cep telefonu olmayan bir kişide bu sıcakta mahzur kalabilir, havasızlıktan bunalabilir, hatta fenalaşabilirdi. İşte aşağıdaki o haberi aktarıyorum. Selamlar, sağlık ve mutluluklar.

NAHİDE ÇELEBİ

 

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl hizmete koyduğu klimalı ve otomatik kapalı otobüs durağında 4 kadın, kapı arızası nedeniyle burada yarım saat kadar mahsur kaldı..

Eski Öğretmenevi Kavşağı’ndaki klimalı ve otomatik kapılı durakta otobüs bekleyen 4 kadın, gelen otobüse binmek istedi. Kapıya doğru yaklaşan kadınlar, uzun süre uğraşmalarına rağmen kapıyı açmayı başaramadı.Telefonla ’155 Polis İmdat’ hattını arayan vatandaşlar, duraktaki problemin çözülmesini istedi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi’nden görevliler de sevk edildi. Görevliler kapıyı zorlayarak açmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından durağın içinde acil durumlar için bir buton olduğunu fark eden kadınlar, düğmeye basarak kapıyı açmayı başardı. Duraktan çıkan kadınlar, "Özgür kaldığımız için mutluyuz" dedi. DHA

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..