Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '14

 
Kategori
Deneme
 

40 yaşında bakire verelim Şakir’e

40 yaşında bakire verelim Şakir’e
 

Bir genç kızda cinsel duyguların uyanışı kaç yaşında başlar? 16’mı? Özellikle evde kalmış diye tabir edilen, evlenemeyen kızlarımız genelde kaç yaşlarında oluyorlar? 35, 40, 45 hatta 50…16’sında cinsellik başlıyor ve 20, 30, 40 yıl kızın/kadının bekaret nedeniyle eli erkek eline değemiyor.

Bu durumdan Allah razı, kul da razı. Mübarek hacım nasılsa yengeme sarılmış, karaların Zeynep naparsa yapsın. Cami vaazlarında bu konuda bir şey duydunuz mu? Ne diyorsun sen ya, tövbe estağfurullah! Kızın/kadının bekâretini koruması kim için, ne için? Sen üç gün kadınsız/erkeksiz duramıyorsun, o kızlar/kadınlar 20–30 yıl duracaklar. E durmasın, evlensinler. Madem öyle oğluna al da evlensinler. Belki Türkiye’de böyle 500 bin kız var.

Bu 500 bin kız bekâretini koruyup namusuyla evleneceği günü bekledi… Kaç yıl? 20–30 yıl. Bekâret o kadar önemliyse ve mutlaka korunması gerekiyorsa herkes bu kızların evlenebildiği 40 yaşlarında evlensin. Sen 18’inde delikanlının koynuna gir, talihsiz Cemile kız 40 yaşında hala kız kurusu olsun. Ve ondan bekâretini korumasını iste! Evlenemiyorsa evlendiği güne kadar bekâretini koruması mı gerekiyor?

500 bin kızımız evde kalıyor, neden biliyor musunuz? Öküz kafalı çirkin erkekler bile erkeğin çirkini olmaz, şu okumuş, bunun parası var, o koskoca vali diyerek güzel kızları alınca bizim kızlara koca kalmıyor. Dengini aramayıp parası mevkii var diye aslında evde kalacak fazla güzel olmayan erkeklerle sırf parası mevkii için evlenen salak güzel kızları evire çevire döveceksin. Evde kalmış kızların kısmetlerini ellerinden alıyorlar. Seni Kıvanç Tatlıtuğ bile istiyor, gidip onunla evlensene. Allah’ın garibi Cemile kızın kısmetini niye elinden alıyorsun!

Namus da bekâret de cehennemin dibine gitsin! Böyle bir şey olur mu ya! Sen güzelsin, talibin çıktı 18’inde muradına erdin. Cemile kız 40 yaşına değdi eli erkek eline değmedi. Valla bu kızlar için söylüyorum, kendileri bilir ama yaptıkları enayilik. Aşk ve cinsellik ile evlilik ayrı kavramlar. Duygularınız yeşermeye başladığı an aşkınızı ve cinselliğinizi yaşarsınız. Ne demek 40 yaşına kadar yani evleninceye kadar bekleyeceksiniz ya. Sizin ne günahınız var. Evlenememişsiniz. Alan isteyen yok napacaksınız.

Hiç de dürüst namuslu olmanıza gerek yok; çünkü toplum size dürüst ve namuslu olmamış. Belki evlenirim umuduyla arka sokakta birisiyle iki kelime konuşurken namussuzluk yapıyor diye vurulmuşsun. Aşkınızı cinselliğinizi yaşayacaksınız. Bekâretiniz giderse doktor hallediyormuş nasılsa. Toplum size anlayışlı davranıyor mu ki dürüst olasınız. Ya gelmişsiniz 40 yaşınıza Allah kahretsin biriyle tanışayım at olsun it olsun belki bir çocuğum olur diye düşünüyorsun biriyle yolda belde tanışmaya çalışıyorsun aşağılık baban hala namus derdinde, yuh artık! Bu kız seninle mi evlenecek be geri zekâlı! Kızın yolunu kapatmasana!

Dediğim gibi kızlar her yol helal. Zengin ve alımlı züppe kızlar para için mevki için sizin taliplerini elinizden alıyorlarsa sizler de her türlü hileye başvurun. Erkekler salaktır, bir yerlerinizi gösterin; hemen tav olur evlenirler sizle. Napcan bacım, dürüst oluyorsun evde kalıyorsun!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..