Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '17

 
Kategori
Magazin
 

44. Altın Kelebek Müzik Ödülleri

44. Altın Kelebek Müzik Ödülleri
 

Her yıl olduğu gibi aynı havada esen 44. Altın Kelebek Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’de ne yazıktır ki çok az ödül töreni var. İnanılmaz az sayıda. Bu ödül geceleri ise genelde hep sıkıcı geçiyor.  Hiçbir eğlencesi yok. 44. Altın Kelebek Müzik Ödülleri ilk başladığında ekranda dikkatimi çeken şeyler kafalar oldu. Katılımcılar yerlerini alamamış. Şakadan beter bir durum. Önemli bir gece düzenleniyor. Açılış yapılıyor. Konuklar halen yerlerine yetişememiş. Minibüs mü geç getirdi? Anlayamadım.

Yurt dışında ödül törenleri gibi devasa sahneler şovlar beklemiyoruz fakat.  O kadar da sıkıcı bir ödül töreni de bayıyor. Bu konuda Tuğba Ekinci’ye katılıyorum.

Çok sırada konuşmalar. Ödül takdim ediliyor. Az konuşmalar ve reklam. Cem Davran’ın sunuculuğu ise geceye gitmemiş. Eski Türkçe’den hangi kelimeler öğreteyim evladım? Modu…

Gecenin tek güzel yanı açılış idi. Açılıştan sonra heyecanı kalmadı.

Gecede sahne alan isimler arasında Ajda Pekkan vardı. En çok Ajda Pekkan’ı takdir ediyorum. Değişen dünyada ayak sağlayan. Eskilerden gelip, yenilere meydan okuyan. Onları sollayıp ve dimdik ayakta duran bir süper star. Boşuna demiyorlar. “ne varsa eski toprakta var “ Ajda Pekkan ciddi anlamda çok büyük bir değer. Fiziğine bakımı. İşine aşkı. Sürekli kendini geliştirmesi. Hayran olunası bir cevher. Her yıl ışıl ışıl parlıyor. Gecede Sezen Aksu’ya görmek isterdim açıkçası.

Tarkan’a gelince Zeki Müren gibi çok ağır başlı edalar. Çok saygın duruşlar. Pop müzik yapan birine göre çok cansız ve renksiz tavırlar. İzlerken kanım çekildi adeta.

Aleyna Tilki son yılların en çok konuşulan magazin figürü.

Bana göre sesi o kadar mükemmel bir ses değil. İngilizce bilmeden Lady Gaga gibi güçlü bir vokalin parçasını söylemeye çalıştı. Ama saçmaladı. Sözleri düzgün telaffuz edemedi. Zaten Lady  Gaga’nın Joanne şapkasını takmış. Arkada fonda kendi hakkında çıkan haberleri döndürmüş. Bilenler bilir bunu ilk Lady Gaga kendi canlı performans sergilerken kendisi yapmıştı. Gaga’nın imajını al. Onun parçasını düzgün okuyama.  Niye bu kadar konuşuyor bu genç kızımız anlamış değilim acıkası. 2 parça ile star olunmuyor. Şöyle 2-3 albüm yap bakalım bir. 10-15 hit parça çıkar görelim. Küçük yaşta iddialı sözler vs… Çocukluğa vermek lazım.

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..