Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

46 Yok Olan Pazar günü çarpıcı bir bölümle geliyor!

46 Yok Olan Pazar günü çarpıcı bir bölümle geliyor!
 

46 sarsıcı bir bölümle geliyor!


Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu Yasemin Allen , Melis Birkan, Saygın Soysal , Berkan Şal gibi oyuncularında kadrosunda yer aldığı 46 yok Olan dizisi bu hafta  çarpıcı bir bölümle geliyor.

Son dönemde sürekli kendini tekrar eden klişe sırf reyting için 18 yaş altı ergen diye hitap edebileceğimiz izleyici kitlesine hitap eden her biri diğerinin adeta birer klonu olan saçma Romantik Komedilerin ardı ardına yayınlandığı kelimenin tam anlamı ile Türk dizi sektörünün kalite açısından en dibe vurduğu bu son 2-3 senede 46 Yok Olan farklı konusu Dünya standartlarında olan kalitesi ile izleyiciye ilaç gibi geldi.

Şahsen ben bıktım sürekli 18 yaş altı izleyiciler için sırf reyting almak için tiyatro asıllı olmayan yada mankenlikten devşirme oyuncuların yer aldığı saçma sapan , klişe , kaliteden yoksun romantik komedi dizilerinden.

46 yok olan 60 dakikalık bölüm süresi , tiyatro asıllı üst düzey oyuncuları , farklı konusu , çarpıcı ve şaşırtıcı olay örgüsü ile adeta  mankenden devşirme yada yeteneksiz oyuncuların olduğu klişe , vasat ve 150 dakika olan dizilere meydan okuyor.

46 Yok Olan umarım sektör için bir örnek teşkil eder ve biz artık  mankenden bozma oyuncu sıfatını yakıştırmadığımız insanların yer aldığı saçma , kalitesiz ve 150 dakika olan dizileri izlemeyiz.

46 Yok Olan 3. Bölüm Özeti :

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır.

Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak?

Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

Dizi eğer reytingsel olarak belli bir çıtanın üstünde başarı sağlarsa bu yapımcıları ve kanalları harekete geçirecektir. Böyle bir şey olursa biz ekranda 60-80 dakika arası sadece tiyatro asıllı üst düzey oyuncuların yer aldığı gerçekten kaliteli diziler izleriz. Neden olmasın  ?

46 Yok Olan kaliteli oyuncu kadrosu , farklı konusu , çarpıcı olay örgüsü ile emin olun sizi çok şaşırtacak ! 46 dizisi  3. bölümü ile Pazar akşamı saat 23:00 da Star tv de…

Fragmandan anladığımız kadarı ile 46  dizisi 3. bölümü ile bir kez daha sektörü deyimi yerinde ise sallayacak.

Diziyi şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka bir göz atın emin olun çok şaşıracaksınız pişman olmayacaksınız…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..