Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '21

 
Kategori
TV Programları
 

4.Hafta Çok Seyredilen Diziler

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 25 - 31 Ocak 2021 Tarihleri arasında en çok seyredilen diziler  6 Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 34 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizileri. Geçen haftanın çok seyredilen dizileri arasında seçilen dizilerini bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

25 OCAK PAZARTESİ (5 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1), Maraşlı (Atv)

26 OCAK SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

27 OCAK ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Sol Yanım (Star)

28 OCAK PERŞEMBE (4 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Akrep (Star)

29 OCAK CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D),  Son Yaz (Fox), Ramo (Show), Payitaht (TRT1), Akıncı (Atv), Seni Çok Bekledim (Star Tv)

30 OCAK CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

 31 OCAK PAZAR (6 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv), Kefaret (Fox), Hercai (Atv), Toz Koparan (TRT1)

 

TOTAL'İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total'in ilk sırasında Atv'nin bir başka dizisi "Bir Zamanlar Çukurova" haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 12,49 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor. Total'in 10.sırasında Fox Tv'in "Mucize Doktor" dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB'nin ilk sırasında da Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Masumlar Apartmanı" AB'de aldığı 14,14 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise ATV'in yeni dizisi "Maraşlı" dizisi  büyük bir çıkışla 3.bölümde aldığı 6,37 reyting puanı ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm 12,49 (Atv)

2.Kuruluş Osman 43.Bölüm 11,61 (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 19.Bölüm 11,41 (TRT1)

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.Bölüm 11,07 (Atv)

5.Sadakatsiz 15.Bölüm 10,10 (Kanal D)

6.Gönül Dağı 14.Bölüm 10,08 (TRT1)

7.Uyanış: Büyük Selçuklu 18.Bölüm 9,84 (TRT 1)

8.Arka Sokaklar 575.Bölüm 9,17 (Kanal D)

9.Çukur 4.Sezon 21.Bölüm 8,61 (Show)

10.Mucize Doktor 47.Bölüm 8,06 (Fox)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 19.Bölüm 14,14 (TRT1)

2.Uyanış: Büyük Selçuklu 18.Bölüm 11,34 (TRT1)

3.Kırmızı Oda 22.Bölüm  10,03 (Tv8)

4.Sadakatsiz 15.Bölüm 10,00 (Kanal D)

5.Kuruluş Osman 43.Bölüm 9,24 (Atv)

6.Gönül Dağı 14.Bölüm 9,24 (TRT1)

7.Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm 8,72 (Atv)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.Bölüm 8,41 (Atv)

9.Mucize Doktor 47.Bölüm 7,47 (Fox)

10.Maraşlı 3.Bölüm 6,37 (Atv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5'de Total'den üç, AB'den 2 dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : OGM Pictures'in yapımcısı olduğu Masumlar Apartmanı dizisi her hafta olduğu gibi AB Grubunda aldığı 14,14  reyting ile 1.sırada yer alıyor.

Can, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman  okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder. Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar.
Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde her hafta birinci sırada yer alıyor. Bu hafta 81.Bölümünde Total grubunda büyük bir atak yaparak 12,49 puan ile Haftanın dizileri arasında 2 basamak yükselerek 2.sıraya yer aldı.

Yılmaz'ın ölümü ile Müjgan'ın aç gözlü halası Behice mirasın peşine düşer. Yeğeni doktor Müjgan'ı da doldurur. Müjgan Züleyha'nın evine gider paraların nerde olduğunun hesabını sorar. Müjgan'ı ve Kerem Aliyi de alıp İstanbul'a gitmektir. Ama amacına ulaşamaz. Ben bu hafta Behice köşeye sıkışacak, Yaman Hanımın katili olduğu ortaya çıkacak diye bekliyordum. Züleyha nikahsız çiftlerin nikahı ile birlikte Gülten (Selin Genç) ile Çetin (Aras Şenol) evlendirir, güzel bir düğün yaparlar. Fadik'in evleneceği sevdiği adam nüfusu olmadığı için ortadan kaybolur. Fadik evlenemez, boynu bükük kalır.

Diğer taraftan hastaneye yeni gelen başhekim Dr. Ümit (Hande Soral), Demir Yaman'a kancayı takar. Güzel kadınlara dayanamayan Demir bu ilişkiden zarar görecek. Fikret Fekeli'nin Almanya'dan tanıdığı olan yeni başhekim, Demir'den intikam almak isteyen Fikret'e yardım etmiş olacak.

 

3.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda bir basamak gerileyerek  aldığı 11,61 reyting puanı ile 3.sıraya düştü.

Bölge Tekfurlarını İnegöl'de toplayan Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey'in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca'nın Nikola'ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey'e tepki gösterir. Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikola'nın Bayhoca'nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi'ni istemesi ile Osman Bey'i hayati bir seçime zorlayacaktır.

 

4.UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU (TRT1) : Kuruluş Osman dizisi gibi sevilen bir tarihi dizi olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, 18.Bölümde AB grubunda aldığı 11,34 reyting puanı ile 4.sırada yer alıyor.

Başulu’yu ağır yaralayan, Korkut Bey’i şehit eden ve birçok masum insanın kanına giren Markus, Sencer’in intikamından nasıl kurtulacaktır?
Diğer taraftan Hasan Sabbah, peşine düşen Melikşah ve Nizamülmülk’ün gazabından kurtulmak için uçurumdan ölüme atlamıştı. Hasan Sabbah’ı pençesine düştüğü ölümden kurtaracak olan kişi kim olacaktır? Nasıl kurtaracaktır?

 

5.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (ATV) : Bir mafya dizisi olan bu dizi olan bu dizide aksiyon bitmiyor. 180.bölümde heyecan devam ediyor ve 11,07 reytingle Haftanın Dizileri arasında 5.sırada yer alıyor.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv ve TRT1 3'er dizi, Kanal D 2 dizi. TV8 ve Fox Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB'de ; Atv 4 dizi. TRT1 3 dizi. Kanal D, Fox Tv ve Fox Tv 2 dizi. TV8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total'de 3 dizi ve AB'de 4 dizi ile Atv bu hafta haftanın kanalı olarak birinciliğe tekrar oturuyor.

 

ÖZCAN DENİZ'İN "SENİ ÇOK BEKLEDİM" BELENEN İLGİYİ GÖRMEDİ!

Star Tv. ekranlarında yeni başlayan Özcan Deniz'in seneryosunu yazdığı ve başrolü oynadığı dizi Cuma akşamı ilk bölümü ekranlara geldi.

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz’i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

Reytingleri maalesef pek parlak gelmedi. Totalde 3,45 reytingle 6.sırada, AB'de 3,30 reyting puanı ile 5.sırada olduğunu görüyoruz.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..