Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '18

 
Kategori
Astroloji
 

5 – 11 Şubat Haftası Gökyüzü Ne diyor

5 – 11 Şubat Haftası Gökyüzü Ne diyor
 

Oluşabilecek olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar vurgusu ile başlıyor olduğumuz 5 Şubat haftası kendimize olan güvenimizi arttıran, inancımızı tazeleyen, kendimizi ifade etmemizi destekleyen nitelikte enerjileri barındırmakta. Gerçekçi olmayı sağlayabilmek, aşırı uçlarda hareket etmiyor olabilmek ile isteklerimizi gerçekleştirme gücünü ve inancını kendimizde bulabilecek olacağımız 5 Şubat haftasına dair ayrıntılı yorumlarımı  aşağıda bulabilirsiniz.

Jüpiter, Juno kare açısı
5 Şubat Pazartesi günü Juno ve Jüpiter arasında oluşan kare açı haftanın ilk yarısında etkili olacak, ortaklıklar, ilişkiler ve evlilik gibi şekillenecek olan anlaşmalara vurgu getirmekte. Bu oluşan görünüm hakkında geçen hafta paylaşmış olduğum yazıma bir göz atmanızı öneriyorum. (1)

Venüs, Uranüs sekstili
7 Şubat Çarşamba günü Kova burcunda Venüs ve Koç burcunda Uranüs arasında oluşan uyumlu görünüm kişisel istekleri ortaya koymaya dair güveni arttırmakta. Hafta başından bu yana etkili olan açı, bireysel olarak kendimizi bağımsız bir şekilde ifade edebilme kolaylığı bulabilecek olacağımızı ifade etmekte. Yenilik ve değişime adapte olma kolaylığını da getiren açı, arkadaşlıklar ve sosyal çevre açısından pozitif etkiler sağlamakta. Yeni arkadaşlıklar kurmak, yeni sosyal amaçlı platformlarda yer almak, grupsal, toplumsal içerikli amaçlar taşıyor olmak yine bu açının getireceği pozitif etkiler olacaktır.

Güneş, Satürn 45 lik açı 9 Şubat Cuma
Güneş ve Satürn arasında oluşan gergin açının kesinleştiği Cuma günü Güneş’in Jüpiter ile olan kare açısıda aktif. Bugün kendimizi hedeflerimize ulaşmanın daha fazla mücadele, çalışma gerektirdiğini düşünüyor olarak bulabileceğiz. İsteklerimize ulaşmak konusunda oldukça gerçekçi, ciddi ve zorlu bir mücadele içine girebilir, elde etmek istediğimiz başarılar adına yeni sorumluluklar üstlenmeye, daha fazla çalışmaya gönüllü olabiliriz. Aynı zamanda otorite figürleri tarafından engellenme, sınırlandırılma yaratabilecek açının etkisi içsel bir gerilim halinde seyredecek olabileceği kadar gerçekten dışsal bir etki ile otorite figürü olan bir kişi yada bir durumun bizde yaratabileceği sınırlandırılmışlık, baskı, engellenme şeklinde de ortaya çıkacak olabilir.

Güneş, Jüpiter karesi 11 Şubat Pazar
Hafta başından bu yana etkin olan ve etkisini gün gün arttıran Güneş, Jüpiter karesi bugün kesinleşmekte. Kendine olan inancı arttıran açı, kendi bildiğinde ısrarcı olmak, kendine aşırı güvenmek ile birlikte gelebilecek egosal sorunlara yol açabilir görülmekte. Pozitifsel olarak baktığımızda açı, kendine artan güvenin, cesaretin, iyimserliğin ve inancın desteğini sağlamakta. Kendimizi, düşüncelerimizi, inançlarımızı rahatça ortaya koyabilme olanağı bulabileceğimize işaret eden açının oluşabilecek negatifsel yönü ise eğer kendi üzerimizde kontrol duygumuzu kaybediyor olursak aşırı iyimserlikten, boşvermişliğe kadar uzanan davranışlar içine giriyor olarak kendimizi bulacak olabiliriz. Aynı zamanda her şeye yetebiliyor olduğunu sanmanın, kendine aşırı güvenmenin, riske açık davranışlar sergilemenin ve yüksek ego ile gösterişçi, kibirli tavırlar sergilemenin getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve özenli olmak faydalı olacaktır.

63519c13062d4fc1fe60df2ed873f9a7.jpg

.

Venüs, Balık Burcu ilerleyişine başlıyor,11 Şubat Pazar  
Sonsuz ve şartsız bir sevgi arayışını ifade eden Venüs Balık burcunda, sevmek ve değer vermek ile ilgili tüm duyuların şefkat, merhamet, kabulleniş ve anlayış ile şekillendirilecek olacağı bir süreci anlatmakta. Venüs bu burçta ilerleyişini sürdürdüğü müddetçe, sevgi, aşk, ilgi gibi oluşan bağlarımızda yoğun duygusallık arayışı ve ihtiyacı içinde olabilir,  kendimizi oldukça hassas, kırılgan olarak bulabiliriz. Venüs’ün Balık burcunda oluşu bu burcun ifadesi olan bütünsellik ve tamamlanma ilkesi ile birlikte kişisel  olarak sevgi temasını ilahi boyutunda algılama oluşturabilecektir. Bu sevmenin ve değer anlayışının üzerinde bütünsele yayılan bir anlayış getirecek olması ile pozitifsel yaratıma sahipken, gerçeklerden kopuş, uzaklaşma, kendini olayların fazlaca akışına bırakma yada en olumsuz anlamıyla bir değer uğruna kendini feda etme arzusu ve anlayışı doğuracak olabilir. Venüs 11 Şubat Pazar günü başladığı Balık burcu yolculuğunu 7 Mart Çarşamba günü Koç burcuna geçene değin sürdürüyor olacak.

Sevgiyle kalın…

Dilâra B. Efeoğlu

 

(1)- https://kosmoszamandayolculuk.wordpress.com/2018/02/01/venus-jupiter-deger-yargimiza-vurgu-vermekte/

 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..