Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

5 In 1

5 In 1
 

Afrika bize çook uzak. İspanya ile oynadığımız iki maçta sıfır çekince, Afrika, haritada bile kayboldu. Biz zaten seçme özürlüyüz. Gelelim maça. İspanya, bildiğimiz İspanya değilken, iki maçta, nasıl oldu da sıfır çektik.

Dedim ya, biz seçme özürlüyüz. En başta, Futbol federasyonumuza bir başkan seçemedik. Başkan atandı. Milli Takıma bir teknik drektör seçemedik. Teknik drektörümüz kadroya futbolcu seçemedi. Maçın oynanacağı sahayı seçemedik. Maçı yayınlayacak TV kanalını bile seçemedik. 5 In 1.

Del Boske, El Turko yu, iyi analiz etmiş. İlk yarıda, sağa, sola koşuşturtup, ikinci yarıda şişeceğimizi o, iyi biliyordu. Şans topu ile 1-0 öne geçmemiz bile İspanyolları bozmadı. Onlar bozulmayınca, biz bozum olduk. Vatan, millet, Sakarya, bu kez tutmadı. Fatihin askerlerinden bazıları sakattı, bazıları terhis olmuşlardı. O da, ihtiyat kuvvetleri ile sahaya çıktı. Uzatmalı Çvş, Emre Belezoğlu, Uzatmalı onb, Emre Aşık, Baş Gedikli, Ayhan Akman, Komando Er, Volkan Demirel. Terim, Cim Bom sevdasından vaz geçmezse, bizim takım tamamen dibe oturacak.

İbrahim Toraman. Mehmet Yıldız. Nobre. Mehmet Topuz. Bu takımda olsaydı, Maç, İnönü de oynansaydı. Maçı, Komedi kanalı ATV yerine, başka bir TV kanalı yayınlasaydı, biz İspanyayı rahat yenerdik. Maçı izlerken, maçı anlatan Spikere hayır dualar okumaktan, Maça konsantre olamadık. Sineğin yağını hesaplayan kanalın, ekranın yarısını kaplayan, sanal reklamlarından topu göremedik.

Ekranda bir Fatih Terim gördük ki: Anlat, anlat bitmez. Seçim sonrası Tayip Erdoğan gibiydi.

Hele maçın bitiş düdüğünden sonraki terim portreleri?.....

Şimdi tam zamanı. Bırak git. Deme sakın, boş kalır yerim. Bırak git Fatih Terim.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..