Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

5 Mart'ta Aşk'a evet!

5 Mart'ta Aşk'a evet!
 

Mart Ayı'nın 5. günü. Benim için en özel gün. En değerlilerimin günü.

Kim ölüme bile kafa tutacak bir aşk istemez ki? Kim ele ele tutuştuğu zaman o enerjiyle yenilmeyecek olan her ne varsa zaferle sonuçlandırmayı arzulamaz ki? Eğer aşk dolu bir yüreğe sahipseniz emin olun eninde sonunda kavuşacaksınız diğer bir yürekle. Yeter ki izini, yüreğinizle takip edin.

Omuzlarımıza binen yükler anca tutku dolu bir aşkla aşılır. O aşk ki ne kutsaldır. Aşkla yoğrulanlar hiçbir zaman yorulmazlar. Birlikte aşarlar imkansız gibi görünen her şeyi.

Deli akar kanları aşıkların. Her bir duyguyu en uç noktada yaşarlar. Sevdaları da bitmez kavgaları da. Sahiplenirler birbirlerini deli gibi. Ayrı yedikleri yemekler bile geçmez boğazlarından. Umutları, hayalleri birleşir ve birbirlerinden aldıkları güçle sihirli bir dünya kurarlar kendilerine. Rüya gibi...

Zaten sizi hala titreten hücrelerine kadar ezberlediğiniz biriyse hayatınızın diğer sahibi, her gününüz, her geceniz güneşlidir. Sımsıcaktır yüreğiniz. Gülüşleriniz ısıtır, gözleriniz ışık saçar. Bundandır ki hangi ortama girerseniz girin bulaştırırsınız bu enerjiyi. Pozitifliği.

İşte annemle babam da tam çeyrek asırdır bütün aşk hikayelerinin bana göre en büyük kahramanılar. Babamdan umudu kim kestiyse hangi hastane istemediyse, sarıldılar birbirlerine. Annem tuttu elini, babam baktı gözlerine.

Aşk; çiçekte, böcekte değil hastalıkta sağlıkta işte. Eğer bulursanız böyle bir aşk sakın kaybetmeyin. Yapışın yakasına bırakmayın. Onu üzen ne varsa yapmayın. Ya da yapmasına müsade etmeyin. Gülün, gülümsetin, mutlu edin. Kaynaşın, çoğalın, herkese bulaştırın. En özel kahvaltıları, en lezzetli kahveleri, en sır dolu muhabbetleri yapın. Dost olun, sırdaş olun, anne-baba olun, Aşkın tanımı olun! Bir ömrü beraber geçirecekseniz şayet ondan gelen ne varsa "evet" deyin. Evet diye haykırırken lütfunu da kahrını da kabul edin. Düşündüğü ne varsa aklınızdan geçirin ona göre şekillenin, şekillendirin. O yolda sadece siz olacaksınız çünkü. Muhtaçlığıyla, hastalığıyla, başarılarıyla, yenilmişliğiyle, tutkusuyla, zaferiyle. Aynı kalpte atacak işte o iki yürek.

Annemle babam da tam bugün girmişler işte o yola. Siyahın sahipliği, beyazın temizliğiyle..

Herkesin hayalidir ya, hı işte şu an öyle bir diliyorum ki aşkınız hayalinizle birleşsin; tek beden, tek ruh olarak bir ömre atsın imzasını.

Aşkla kalın. 

 
Toplam blog
: 41
: 634
Kayıt tarihi
: 02.08.13
 
 

"Ah Müzeyyen" kitabının yazarı.  1988 Mersin doğumlu, Selçuk Üniv. İletişim Fak. Halkla İlişkiler..