Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '12

 
Kategori
Blog
 

5 Mayıs Ağva gezimizde son durum...

5 Mayıs Ağva gezimizde son durum...
 

 

İlk Ağva’ya davet yazımın üzerinden günler ne kadar çabuk gelip geçti değil mi? Birkaç gün sonra buluşup gideceğiz kısmet olursa… 14 kişi gece kalmalı 2 kişi günü birlik 2 kişi de kalmalı ihtimali yüksek görünüyor. Yani toplam 18 kişilik bir grubumuz var şimdilik. Bugünden sonra da gelmek isteyenler olursa hemen bildirirlerse oda ayarlayabilirim.

Hem daha rahat hem de daha erken gidip gelebilmek için minibüs kiraladım. Otobüs kişi başı gidiş 12 TL. bizler 5’er TL daha fazla verip sadece bize ait bir vasıtayla keyfimize göre gideceğiz. Çünkü ben arkadaşlarımı Ağva’ya otele uğramadan önce Kilimli koyuna götüreceğim orada biraz mola verip etrafı gözlemledikten sonra otele gideceğiz. Ertesi gün ise dönerken önce Kadırga koyuna gidip yine orada biraz vakit geçirip sonra dönüş yoluna geçeceğiz. Özel aracımız olmazsa bunları yapmamız mümkün olamayacaktı.

Ağva ve kalacağımız otellerin fotoğrafları, fiyatlar, ayrıntılar aşağıda linkini vereceğim ilk yazımda mevcut. Kilimli ve Kadırga koylarının birkaç fotosunu da bu yazımda yayımlayacağım. Merak edenler, gelmek isteyenler bakabilirler.

Hava durumunu incelediğimde yüzüm güldü, cumartesi günü yağmur yok, Pazar günü ise sabah erken saatlerde hafif yağmur gösteriyor. Bahar yağmurudur gelir geçer, sıcaklık ise 24-26 arası.

Gelecek olan arkadaşlarımla irtibat halindeyim. Konuşmalarımızda herkesin bu geziyi heyecanla beklediklerini , hepsinin ne kadar ihtiyaç hissettiğini duyduğumda çok mutlu oldum. Allah nasip ederse güzel bir dinlenme olacak bizim için tabii bu arada eğleneceğiz de. Bu anlamda bana güvenen arkadaşlarıma elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Her şey kafamda planlı programlı, teklifler doğrultusunda da isteklere göre de farklı etkinlikler yapabiliriz. Sevgili Özlem Baki (annesi Hatice Kaya gelecek bizimle) bana telefonda “Kızım sen artık bir tur şirketi kur bu işlerde oldun artık” esprisiyle gülümsetmişti beni. Profesyonel değilim tabii, kusurlar, eksikler de olabilir. Ama arkadaşlarımın hoşgörüyle karşılayacağına eminim.

Cumartesi sabah saat 9.30’da Üsküdar iskelesinde buluşacağız. Eminönü ve Beşiktaş iskeleleri yan yana bilirsiniz. Üst kısımda büfelerin önünde oturma yerleri mevcut. Ayakta beklemektense orada oturarak toplanmamızı bekleyebiliriz. Gelecek olan arkadaşlarımdan İstanbul trafiğini de hesaba katıp uygun saatte evden çıkıp buluşma yerine gelmelerini rica ediyorum. Beklemek ne kadar sıkıcıdır bilirsiniz. 5-10 dakika önemli değil tabii ama uzun beklemeleri birbirimize yaşatmasak hoş olur. Adres durumlarına göre de bazı arkadaşlarımı e5 güzergahından alacağız, telefon görüşmelerinde saati netleştiririz.

Yazımın sonunda davetimi tekrarlamak istiyorum. Listede olmayıp gelmeye karar verenler olursa hemen bildirirlerse çözüm bulabilirim. Cumartesi günü gelip gece kalmayıp dönmek isteyenler olursa araçları yoksa dönüş için son otobüs 18.45’te. Pazar günü yine araç yoksa erken saatte yola çıkıp kahvaltıyı Ağva’da yapmak isteyen arkadaşlar da olursa bizim minibüsümüzle dönebilirler yerimiz mevcut. Olasılıkları düşünüp bilgilendirmek istedim.

Güzel bir hafta sonu tatili bizi beklemekte.  Cumartesi sabahı sizi iskelede bekliyor olacağım. Tüm güzellikler bizimle olsun dileklerim ve sevgimle…J

http://www.milliyetblog.com/5-mayis-agva-yolculari-kalmasin/Blog/?BlogNo=356550

 

 

Sema Şener

Ayşen Kura

Arife Durtlu

Şükran Demirtaş

Macide Kahraman

Hadiye ve Hızır Kaplan

Merve Ballı – Ablası – Arkadaşı

Hatice Kaya

Nigar Ertekin

Fiiz Samakoğlu

Çiğdem Samakoğlu

Şennur Köseli ve eşi

Meral Yağcıoğlu ve babası

 
Toplam blog
: 203
: 2037
Kayıt tarihi
: 23.10.06
 
 

İnsanların yapmaktan mutlu oldukları hobileri vardır. Benim de en severek yaptığım, hayatımda yen..