Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

5 Yaşında Oyuncu Oldu 8 Yaşında Şarkı Söyledi

5 Yaşında Oyuncu Oldu 8 Yaşında Şarkı Söyledi
 

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizi filmi Elif büyük sürprizlerle 4. Sezona start vermeye hazırlanıyor. Dizi filmin senaryo ve oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler olurken, müzikleri usta müzik adamı Murat Evgin’e emanet edildi.

İlk bölümlerle birlikte müzikal anlamda değişime uğrayacak olan yapımın, başarıyla çekilen görüntülerini besleyen en önemli destek müzikalitesi olması için çalışılıyor. Elif isimli günlük dizi filmin başrol oyuncusu ve Elif karakterine hayat veren İsabella Damla Güvenilir, seslendirdiği şarkıyla da sevenlerine büyük sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

33 ülkede yayında olan Elif isimli günlük dizi filmin yıldızı İsabella Damla Güvenilir, süz ve müziği Murat Evgin imzası taşıyan “Buradayım” isimli eseri başarıyla seslendirirken usta müzik adamından da tam not aldı. Yeni yayın dönemi için çekilen bölümlerden birde klip hazırlanan “Buradayım” isimli eser, dizi filmin yeni bölümleri yayına girmeden Elif izleyicisine sunulması hedefleniyor.

Henüz 5 yaşındayken Elif isimli dizi film ile oyunculuğa merhaba diyen İsabella Damla Güvenilir, 8 yaşında kendi dizi filminin şarkısını seslendirerek sanatçı doğulur deyimini bir kez daha ispatladı.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..