Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '19

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

50'li Yaşların Güzelliğini Keşfedin!

Har yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Elbette her yaşta canlı, sağlıklı, güzel görünüme sahip olabiliriz. Burada sormamız gerek soru ise cildimize ihtiyacı olan doğru bakımı uyguluyor muyuz?

Cildinizin yaşınızla birlikte ihtiyaçları dağişir. En önemlisi cildin koruyucu fonksiyonlarına, sıkılığına sahip olmasıdır. Yaş alırken erken veya geç yaşlanmamızı, genlerimiz, yaşam tarzımız ve çevre faktörleri belirler. 30 yaşında iken 40 yaşında bir görünümde olabiliriz. Günümüzde maalesef erken yaşlanmış yüzler var. Ya da tam tersi 50'li yaşlarda kırışıksız, canlı sıkı bir görünümde olmamız da mümkün.

Cilt yaşlanmasına neden olan etkenler

Cilt bakımı konusunda bilinçli olmak, sağlıklı beslenme, düzenli uyumak, güneş ışınlarından korunmak, sigara ve alkol tüketiminden uzak durmak cildimizin erken yaşlanmasını engeller.

Kimyasal içerikli  etken maddeler kullanarak cildin ypısını bozabilir ve cilt problemlerine neden olabilirsiniz. Bu etkenlere karşı önlem alarak cildimizi korursak cildin doğal dengesini ve güzelliğini de daha uzun süre korumuş oluruz.

Cilt dengesini sağlayan doğal koruyucular

Artık yeni nesil koruyucular yüksek etken madde içeren ve problem çözümleyen formüllü bakım preparatları var. Bu koruyucular her yaşa ve her cilt problemine uyum sağlıyor.

50' li yaşlara uyum sağlayan yüksek etken madde içeren formüller (Argireline, Lipide, Phyto hormon, Hyaluronic Acit, Enzymler ve Vitaminler ) cildin tazeliğini, gençliğini koruyabiliyor veye tekrar yapılandırıyorlar. Bu bakımlardan cildinizi mahrum bırakmamalısınız.

Kendinize bakım programı hazırlayın

Haftada bir kez peeling ve onarıcı maske uygulayın, cildinizın sert tabakasını peeling uygulayarak çözersiniz  ve geçirgenliği yükseltip, onarıcı maske ile cildin koruyucu fonksiyonlarını yenilemiş olursunuz. Günlük bakım kremleriniz lifting etkili olmalıdır. ''Argireline Serum '' ile sıkılığı sağlanır. Cildin nem tutma özelliği '' Hyaluronic acit Serum '' ile yükseltilir ve renk tonunun canlı, parlak görünümü korunur. Ayrıca dış etkenlere karşı mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmayı da unutmayın. Aynı bakımı boyun ve dekoltenize de uygulayın, ayrıca el bakımı da önemlidir.

50' li yaşlarda bakımlı bir cilde sahip olmak bir gerekliktir kesinlikle lüks değildir !

 

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

 

 
Toplam blog
: 116
: 45
Kayıt tarihi
: 15.12.18
 
 

Nesrin Sürer Kimdir? Eğitimimi Almanya'da International Cosmetic College Baron von Pechmann'da aldı..