Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '16

 
Kategori
Uzay
 

51. bölge sırrı !

51. bölge sırrı !
 

Bugüne kadar 51. Bölge hakkında mutlaka birkaç bilgiye sahip olmuşsunuzdur. Ancak 51. Bölge hakkında daha az bilinen bilgileri duymaya hazır mısınız?

51. bölge hakkında kısa bir bilgi vererek başlamak gerekirse, Amerika Birleşik Devletlerinde Las Vegas’ın kuzeyinde bulunan Askeri Bölge olarak nitelendirilen, 51 Area olarak nitelendirilen gizemli nokta.

Bugüne kadar yetkililer tarafından askeri bölge olarak adlandırılmaktadır. Yeni silahların ve özellikle rakip silahların değerlendirilerek test edildiği bir nokta olarak bahsedilmekte.

Bölgeye yaklaşmak ciddi anlamda yasak. 50 km önceden uyarı levhaları ve adeta tehditlerle dolu tabelaları görmek mümkün. Tabelaların bir çoğunda yasaklı bölgeye girdiğinizde vurulabileceğinizi gösteren levhalar mevcut.

Bölgeye ait gizem ulaşım noktasında da devam ediyor. Her gün bölgeye plakasız araçlar girip çıkıyor. İddialara göre her gün 7 adet uçak havalanarak yakınlardaki özel bir hava alanına iniş yapıyor. Bahsi geçen uçakların personeli taşıdığı yönünde fikirler var. Ayrıca 24 saat boyunca bölge üzerinde tüm mühimmatları dolu helikopterlerin dolaştığı da dikkat çeken noktalardan bir tanesi.

Silah araştırmaları yapılan bir bölgenin bu kadar korunması normal mi sorusu geliyor akla hemen. Ancak büyük teoricilerin varsayımlarına göre burası aslında dünya dışı varlıkların saklandığı, incelendiği ; tahmin edilenden daha gizemli bir nokta. Ufo olarak bilinen uzaylı varlıkların incelendiği, onlarla iletişim kurulduğu, dünyanın geleceğinin belirlendiği kritik bir askeri bölge.

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin yüksek teknoloji silahlara ve araçlara sahip olmasının sebebi olarak ise 1947 yılında yaşanan Roswell UFO kazası gösterilmektedir. 8 Temmuz 1947 tarihinde New Mexico eyaletinin Roswell kasabasına düşen UFO'yu gizlice incelemeye alan yetkililer 51.Bölge'de yaptıkları çalışmalar sonrasında UFO'nun kullandığı teknolojiyi araştırmışlardır. Aynı zamanda kazada ölü (veya yaralı) olarak ele geçirilen uzaylı yaratığa otopsi yaparak organlarını ve beyin yapısını incelemişlerdir. Bunun hakkında gerçekliği tam olarak bilinmeyen bir video bulunmaktadır.

Tüm bu bilgi ve iddialar bölgenin gizemini arttırmakta ve merak konusunu git gide derinleştirmektedir. Yeni ABD Başkan adaylarından Hillary Clinton seçilmesi durumunda bu bölgeyi derinlemesine inceleyeceğini ve tüm bilgileri açıklayacağını iddia etmiştir.

Ne diyelim, belki de dediğini yapar ve bizde bu büyük gizemi daha net öğrenmiş oluruz…

Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu günler…

BURAK UĞUR

 
Toplam blog
: 15
: 931
Kayıt tarihi
: 04.01.13
 
 

Burak Uğur; *1989 yılında Bandırma'da doğdu. *İlk ve Orta öğrenimini Bandırma Yamanegeli İ.Ö.O. t..