Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '20

 
Kategori
TV Programları
 

51.Hafta Çok İzlenen Diziler!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 14 - 20 Aralık 2020 Tarihleri arasında (51.Hafta) Haftanın çok seyredilen diziler  6 Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 35 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın dizileri arasında çok seyredilen dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

14 ARALIK PAZARTESİ (4 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1),

15 ARALIK SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

16 ARALIK ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Zümrüdü Anka,

17 ARALIK PERŞEMBE (6 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Kalk Gidelim (TRT1). Sol Yanım (Star), İyi Aile Babası (Kanal D)

18 ARALIK CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Ramo (Show),  Akrep (Star). Payitaht (TRT1),

Çocukluk (Fox)

19 ARALIK CUMARTESİ (4 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Bir Annenin Günahı (Kanal D), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

 20 ARALIK PAZAR (5 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv). Kefaret (Fox)

 

TOTAL'İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total'in ilk sırasında Atv dizisi "Kuruluş Osman" haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 13,29 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor.. Total'in 10.sırasında Kanal D'nin kıdemli dizisi "Arka Sokaklar" yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB'nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Masumlar Apartmanı" AB'de aldığı 14,39 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise Show Tv'in "Çukur" yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Kuruluş Osman 38.Bölüm 13,29 (Atv)

2.Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm 12,84 (Atv)

3.Sadakatsiz 10.Bölüm 11,05 (Kanal D)

4.Masumlar Apartmanı 14.Bölüm 11,00 (TRT1)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.Bölüm 9,26 (Atv)

6.Çukur 4.Sezon 15.Bölüm 8,76 (Show)

7.Gönül Dağı 9.Bölüm 8,63 (TRT1)

8.Kırmızı Oda 16.Bölüm 8,33 (Tv8)

9.Uyanış: Büyük Selçuklu 12.Bölüm 8,28 (TRT 1)

10.Arka Sokaklar 570.Bölüm 8,27 (Kanal D)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 14.Bölüm 14,39 (TRT1)

2.Kırmızı Oda 16.Bölüm  12,00 (Tv8)

3.Sadakatsiz 10.Bölüm 11,89 (Kanal D)

4.Kuruluş Osman 38.Bölüm 9,65 (Atv)

5.Uyanış: Büyük Selçuklu 12.Bölüm 9,38 (TRT1)

6.Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm 8,59 (Atv)

7.Gönül Dağı 9.Bölüm 8,35 (TRT1)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176.Bölüm 8,26 (Atv)

9.Mucize Doktor 42.Bölüm 7,79 (Fox)

10.Çukur 4.Sezon 15.Bölüm 6,88 (Show)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5'de Total'den iki, AB'den 3 dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezon OGM Pictures'in yapımcısı olduğu dizi Masumlar Apartmanı AB Grubunda aldığı 14,39 puan ile 1.sırada yer alıyor.

Naci’nin kendisi hakkında bilgisi olduğunu Han, anlar. Durum böyle olunca Han, Naci’ye iyiden iyiye sinirlenir. Gülben sonunda Esat’tan umudu keser. Memduh’un taksicilik yaptığını öğrenen İnci, çarpıcı kararlar alır ama sadece kendisi bu kararları bilmektedir. Han, İnci’yi takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

 

2.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Atv iddialı dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda aldığı 13,29 puanla 2.sırada yer alıyor.

Osman Bey'in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey'in girişimleri ile Kayı Obası'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir. Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu'yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası'nın yeni beyi kim olacak?

 

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde yine birinci sırada yer alıyor. Bu hafta 77.Bölümü yayınlandı ve Total grubunda 12,84 puan aldı. Haftanın dizileri arasında 3.sırada yer almaya devam ediyor.

Ve Çukurova'dan bir oyuncu daha ayrılıyor. Yılmaz Karakterine can veren Uğur Güneş diziden ayrılıyor. Fekeli ile Demir her konuda anlaştı. Sulh oluştu Yılmaz karısından, Demir Bey de karısı Züleyha'dan ayrılıyor. Geçen 77.bölüm finalinde Yılmaz arabası ile hızla giderken ağır bir kaza geçiriyor, muhtemelen ölecek ve dizden ayrılmış olacak!

 

4.KIRMIZI ODA (TV8) : Duygusal yönü ile kendisini kabul ettiren drama dizisi bu hafta haftanın dizileri arasında AB Grubunda aldığı 12,00 reyting puanı ile  4.sıraya yükseldi. Sadakatsiz dizisi ile yer değiştirdi. Banu Kiremitçi Bozkurt senaryosunu yazdığı dizinin Hikayesi; Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınmış.

Geçen bölümde Doktor Piraye ve Doktor Deniz'in arasını yakınlaşmasıyla son bulan dizinin yeni bölümünde Doktor Hanım'ın da desteğini alan Selvi'nin yıllar sonra dışarıya çıkması damga vurdu. Boncuk'un merak dolu hikayesini izliyoruz.

 

5.SADAKATSİZ (KANAL D) : Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz ilgi ile izleniyor. Bu hafta AB Grubunda aldığı 11,89 puanla 5.sıraya geriledi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz'in son bölümünde Turgay ve oğlu Ali'yle at çiftliğine giden Asya'nın Volkan'ı karşısında görmesi ekran başındakileri şaşırttı. Asya'nın peşini bırakmayan Volkan'ın hastaneye gönderdiği beyaz güller ise ilginç anlara neden oldu. Asya'nın gece yarısı saldırıya uğraması ise haftaya heyecanlı anları ekranlara getirecek.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv ve TRT1 3'er dizi, Kanal D 2 dizi. TV8 ve Show Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB'de ; Atv ve TRT1 3'er dizi. TV8 ve Fox Tv. ve Kanal D birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total'de 3 dizi ve AB'de 3'er dizi ile Atv ve TRT1 haftanın kanalı olarak birinciliği paylaşıyorlar.

 

İKİ DİZİ FİNAL YAPIYOR

Yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde bu hafta 2 dizi final yapıyor.

Çocukluk : Geçen hafta 10.bölümü ekranlara gelen Fox Tv'nin drama dizisi bu hafta 11.bölümünde ekranlara veda ediyor. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Beren Gökyıldız'ın oynadığı dizi reytinlerde de pek başarılı değildi. Geçen hafta Total grubunda 29.sırada yer alabilmişti.

 

Maria ile Mustafa : Baştollerini Jesika Mey ile Hilmi Can İntepe'nin oynadığı Atv'nin Maira ile Mustafa dizisi de bu hafta 17.Bölümde final yapıyorlar. Geçen hafta Total grubunda 27.sırada yer alabilmişti.

 

Zümrüdüanka : Final için adı geçen bir dizi de Fox Tv'nin Zümrüdüanka dizisi. Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolü oynadığı Pastel Filmin sevilen dizisi, 26.bölümünde final yapacak ve yayın hayatına son verecektir.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcilar-Blog Sayfası

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..