Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '20

 
Kategori
TV Programları
 

52.Hafta Çok İzlenen Diziler!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 21 - 27 Aralık 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen diziler  6 Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 34 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın dizileri arasında çok seyredilen dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

21 ARALIK PAZARTESİ (4 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1),

22 ARALIK SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

23 ARALIK ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Zümrüdü Anka,

24 ARALIK PERŞEMBE (6 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Kalk Gidelim (TRT1). Sol Yanım (Star), İyi Aile Babası (Kanal D)

25 ARALIK CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Ramo (Show),  Akrep (Star). Payitaht (TRT1),

Çocukluk (Fox)

26 ARALIK CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

 27 ARALIK PAZAR (5 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv). Kefaret (Fox)

 

TOTAL'İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total'in ilk sırasında Atv'nin dizisi "Bir Zamanlar Çukurova" haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 13,03 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor.. Total'in 10.sırasında Tv8'in Drama dizisi "Kırmızı Oda" yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB'nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Masumlar Apartmanı" AB'de aldığı 16,58 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise Fox Tv'in "Yasak Elma" dizisi  90.bölümde aldığı 6,58 reyting puanı ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 78.Bölüm 13,03 (Atv)

2.Kuruluş Osman 39.Bölüm 12,67 (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 15.Bölüm 12,20 (TRT1)

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.Bölüm 11,17 (Atv)

5.Sadakatsiz 11.Bölüm 10,73 (Kanal D)

6.Çukur 4.Sezon 16.Bölüm 9,39 (Show)

7.Gönül Dağı 10.Bölüm 9,91 (TRT1)

8.Arka Sokaklar 571.Bölüm 9,25 (Kanal D)

9.Uyanış: Büyük Selçuklu 13.Bölüm 8,86 (TRT 1)

10.Kırmızı Oda 17.Bölüm 8,38 (Tv8)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 15.Bölüm 16,58 (TRT1)

2.Kırmızı Oda 17.Bölüm  11,99 (Tv8)

3.Sadakatsiz 11.Bölüm 11,32 (Kanal D)

4.Kuruluş Osman 39.Bölüm 10,48 (Atv)

5.Uyanış: Büyük Selçuklu 13.Bölüm 9,75 (TRT1)

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.Bölüm 9,18 (Atv)

7.Bir Zamanlar Çukurova 78.Bölüm 8,75 (Atv)

8.Gönül Dağı 10.Bölüm 8,73 (TRT1)

9.Mucize Doktor 43.Bölüm 8,56 (Fox)

10.Yasak Elma 90.Bölüm 6,58 (Fox)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5'de Total'den iki, AB'den 3 dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezon OGM Pictures'in yapımcısı olduğu dizi Masumlar Apartmanı AB Grubunda 15.bölümde aldığı 16,58 puan ile 1.sırada yer alıyor.

Gülben'in Safiye ve Naci arasındaki gizemi çözmek için onları bir araya getirme planı yapması dikkat çekti. Naci'nin verdiği karar ise merak dolu anlara neden oldu. Safiye, yaşadığı şokun ardından kendisinden beklenmeyecek davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine sebep olur. Safiye’nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım atar. Ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkarır.

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde yine birinci sırada yer aldı. Bu hafta 78.Bölümünde Total grubunda 13,03 puan aldı. Haftanın dizileri arasında 2.sıraya yükseldi.

Önceki hafta 77. bölümüne kaza geçiren ve yoğun bakımda yatan Yılmaz'ın ani ölümü damga vurdu. Züleyha'nın gözleri önünde hayatını kaybeden Yılmaz, baba evine de herkesin yüreğini yaktı. Tam her şey yoluna girdi ve artık Demir'in de engellemeleri olmadan hayatlarına devam edecekleri sırada Yılmaz, ansızın hayattan kopup gitti. Halbuki Demir Yılmaz'ı afetmiş, karısını boşayacak ve Yılmaz Züleyha ile evlenecekti. Yılmaz'ın ölümü en çok Behice halayı sevindirdi. Mal canlısı olan hala, Yılmaz'ın ölmesi ile bütün miras yeğeni Doktora kalacaktır.

 

 

3.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Atv iddialı dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda aldığı 12,67 puanla 3.sırada yer aldı.

Nikola’ya hiç beklemediği bir anda Osman Bey, akıllıca bir hamle yapar. Vefat eden Ertuğrul Bey, vasiyetini hazır eder ve Kayı Obası’nda büyük bir üzüntü olur. Kayı Obasında, Ertuğrul Beye son yolculuk yapılır ve herkes kimin yeni bey olacağını merak eder.

 

4.KIRMIZI ODA (TV8) : Duygusal yönü ile kendisini kabul ettiren drama dizisi bu hafta haftanın dizileri arasında AB Grubunda aldığı 11,99 reyting puanı ile yine 4.sırada yer alıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt senaryosunu yazdığı dizinin Hikayesi; Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınmış.

Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım'la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz'e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım'a açmak ister.

 

5.SADAKATSİZ (KANAL D) : Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz ilgi ile izleniyor. Bu hafta AB Grubunda aldığı 11,32 puanla yine geçen hafta olduğu gibi 5.sırada yer alıyor.

Sadakatsiz 11. bölümün tamamı Kanal D'nin Internet sitesi üzerinden yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı ve her hafta sosyal medyada olay olan Sadakatsiz'in son bölümünde Tekirdağ'a döndüklerinden beri Volkan'ın sık sık Asya ile bir araya gelmesi ortalığı kızıştırırken, Gönül'ün Volkan'ı üstü kapalı tehdit etmesi izleyenlere merak dolu anlar yaşattı. Sadakatsiz'in yeni bölümünde, Asya'dan intikam almak için Selçuk'u kullanan Volkan'ın yeni planı ekranlara gelecek.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv ve TRT1 3'er dizi, Kanal D 2 dizi. TV8 ve Show Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB'de ; Atv ve TRT1 3'er dizi. Fox Tv 2 dizi. TV8 ve Kanal D birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total'de 3 dizi ve AB'de 3'er dizi ile Atv ve TRT1 yine birlikte haftanın kanalı olarak birinciliği paylaşıyorlar.

 

Geçen hafta; Çocukluk dizisi ve Marıa ile Mustafa final yaparak yayın hayatlarını son vermişlerdi.

YILBAŞI PROĞRAMLARI

TRT1 Kalk Gidelim dizisi 135.bölümü ile final yapıyor. Dizi içinde yılbaşı özel programı düzenlemiş, saat:20.00 de başlıyor. Ayrıca, BluTv  de Aynen Aynen dizisi içinde yılbaşı özel programı düzenlemiş. Saat: 19.da başlıyor.

Perşembe gecesi diğer kanallarda dizileri bu gece yok.

CUMA YENİ YILDA 2 YENİ DİZİ

Atv'de Şükrü Özyıldız'ın başrolü oynadığı yeni dizisi var. Adı; Akıncı, konu ilginç olsa gerek.

Fox Tv iddialı bir dizi ile yeni yıla merhaba diyor. Son Yaz. Başrolerinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Funda Eryiğit başrolü paylaşıyorlar.

 

2 Ocak 2021 Cumartesi TRT1'de bir Çocuk dizisi geliyor. Tozkopran İskender. Gençlik, spor ve fantastik bir dizi.

 

EXXEN İNTERNET GELİYOR

Haluk Bilginer ve Songül Öden'in başrolu paylaştığı internet dizisi Şeref Bey.

 

HÜKÜMDÜZ Dizisi: Burçin Terzioğlu, İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir ve Ailcan Yüecesoy başrollerde oynuyor.

 

Exxen'in 3.dizisi Aleyna Tilki ve Cemal Can Cansever'in birlikte oynadıkları İşte Bu Benim Maslım.

Bu kadar çok internet dizisi ve Tv.dizlerini seyretmeye vaktimiz olacak mı bilemiyorum.

 

Keyifli seyirler ve de sağlıklı geçmesini istediğim bir 2021 yılı olsun.

Saygılar ve sevgiler.

 

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..