Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '21

 
Kategori
TV Programları
 

5.Hafta Çok Seyredilen Diziler

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 01 - 07 Şubat 2021 Tarihleri arasında Yılın 5.Haftasında, 6 Ulusal kanallarımızda ekranlara gelen 34 dizi arasında en çok seyredilen, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

01 ŞUBAT PAZARTESİ (5 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1), Maraşlı (Atv)

02 ŞUBAT SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanal D)

03 ŞUBAT ÇARŞAMBA (5 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Sol Yanım (Star)

04 ŞUBAT PERŞEMBE (4 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Akrep (Star)

05 ŞUBAT CUMA (7 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D),  Son Yaz (Fox), Ramo (Show), Payitaht (TRT1), Akıncı (Atv), Seni Çok Bekledim (Star Tv)

06 ŞUBAT CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

07 ŞUBAT PAZAR (6 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv), Kefaret (Fox), Hercai (Atv), Toz Koparan (TRT1)

 

TOTAL'İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total'in ilk sırasında Atv'nin dizisi "Kuruluş Osman" haftanın dizileri arasında bu hafta Total grubunda aldığı 13,33 reyting puanıyla ilk sırada yer alıyor. Total'in 10.sırasında Show Tv'in "Kuzey Yıldızı" dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB'nin ilk sırasında da Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan "Masumlar Apartmanı" AB'de aldığı 15,24 reyting  puanı ile  hafta da ilk sırada yer alıyor. 10.sırada ise Fox Tv'in yeni dizisi "Yasak Elma" dizisi aldığı 6,50 reyting puanı ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Kuruluş Osman 44.Bölüm 13,33 (Atv)

2.Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm 11,90 (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 20.Bölüm 11,33 (TRT1)

4.Sadakatsiz 16.Bölüm 13,33 (Kanal D)

5.Uyanış: Büyük Selçuklu 19.Bölüm 10,25 (TRT 1)

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.Bölüm 9,89 (Atv)

7.Gönül Dağı 15.Bölüm 9,84 (TRT1)

8.Kırmızı Oda 23.Bölüm 8,71 (Tv8)

9.Arka Sokaklar 576.Bölüm 8,38 (Kanal D)

10.Kuzey Yıldızı 50.Bölüm 7,54 (Show)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 20.Bölüm 15,24 (TRT1)

2.Sadakatsiz 16.Bölüm 11,95 (Kanal D)

3.Kırmızı Oda 23.Bölüm  11,36 (Tv8)

4.Uyanış: Büyük Selçuklu 19.Bölüm 11,06 (TRT1)

5.Kuruluş Osman 44.Bölüm 10,12 (Atv)

6.Gönül Dağı 15.Bölüm 9,10 (TRT1)

7.Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm 8,82 (Atv)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.Bölüm 8,33 (Atv)

9.Mucize Doktor 48.Bölüm 7,17 (Fox)

10.Yasak Elma 96.Bölüm 6,50 (Atv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5'de Total'den iki, AB'den üç dizi yer alıyor.

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : OGM Pictures'in yapımcısı olduğu Masumlar Apartmanı dizisi her hafta olduğu gibi AB Grubunda aldığı 15,24  reyting ile 1.sırada yer alıyor.

İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır. Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Hikmet’in kafa karışıklığı İnci ve Safiye arasında yeni bir kriz yaratır. Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamamışken bir de Gamze’nin entrikalarıyla uğraşmak zorunda kalır ve sonunda patlar. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi ise Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.

 

2.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına bu hafta Total Grubunda  aldığı 13,33 reyting puanı ile 2.sıraya yükseldi.

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir. Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister. Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamle pahalıya mal olurken; tüm cephelerde baskı altında kalan Osman Bey, Nikola'yı hiç beklemediği bir yerden vurmak üzere herkesi şaşırtacak bir strateji kurar.

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Ekranlara gelen Sadakatsiz her hafta Kanal D ekranlarında ilgi ile izleniyor. Dizi AB grubunda aldığı 11,95 puanla 3.sırada yer alıyor.

Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin'in planları Volkan'la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan'ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. Ali'nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

 

4.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde her hafta birinci sırada yer alıyor. Bu hafta 82.Bölümünde Total grubunda 11,90 puan ile Haftanın dizileri arasında 4.sıraya yer aldı.

Fekeli Behice'nin evin çalışan kadınlarına yaptığı zulmü görür onu başka müstakil eve gönderir. Behice bu durumu çok üzülür yeneni Müjgan'a ağlar kendini acındırır. Müjgan, Yamanlar Konağı yanındaki kendisine ait konağa Çetin ile Gülten gelin evi olarak vermişlerdi. Dünya evine gireli daha 3 gün geçmesine rağmen Müjgan halasını oraya yerleştirmek için 1 haftada çıkmalarını ister. Onurlu bir genç olan Çetin, Fekeliye ve Demir Beye duyurulmasını istemez, başka bir ev tutar, evden taşınır. Anahtarı Behice'ye verir. Behice utanmadan o eve taşınır. Çetin'i çok seven Fekeli duyunca neler olacağını merakla bekliyoruz.

Züleyha, Hünkar Hanımın elbiselerini bir açık artırma ile satarak, gelirini Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlar. Fekeli Hankar'ın atkısını  5 bin lira bağışlayarak alır, çok da duygulanır. Fikret, Yaman'ın bürosuna bir mektup bırakır, bu mektupta yazılanla ortalığı karıştırır.

5.KIRMIZI ODA (TV8) : TV8'in psikolojik dizisi Kırmızı Oda, hala ilgi ile izleniyor ama ilk günlerdeki reytingleri alamıyor. Geçen hafta 23.bölümünde aldığı 11,36 puanla 5.sırada haftanın dizileri arasına tekrar girdi.

Gerçek hayattan kesitlerin izleyiciye aktarıldığı Kırmızı Oda izle araştırmaları şu an itibariyle binlerce kişinin gündeminde yer aldı. Medya gündemini yakından takip edenler Kırmızı Oda yeni bölüm hakkında detayları merak ederken bu haftaki 23.bölüme Nazlı ve Recai karakterleri damga vurdu. Öte yandan Boncuk'un ölüp ölmediği merak edildi. İşte Kırmızı Oda son bölüm izle seçeneği ve yeni bölümde yaşanan tüm detaylar.

Kırmızı Oda'ya seyredilir kılmak için son günlerde birçok oyuncu katıldı. Erken Petekkaya (Sadi), Burcu Biricik (Boncuk), Aslıhan Gürbüz, Bülent Seyran, Cenk Kangöz, Onur Bilge, Erdinç Gülener, Münire Apaydın, Hikmet Körmükçü, Koksal Engür ve Yağmur Anaz bunlardan bazıları.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv ve TRT1 3'er dizi, Kanal D 2 dizi. TV8 ve Show Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB'de ; Atv 4 dizi. TRT1 3 dizi. Kanal D, Fox Tv ve TV8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total'de 3 dizi ve AB'de 4 dizi ile Atv bu hafta haftanın kanalı olarak birinciliğe tekrar oturuyor.

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..