Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

6 adımda aşık olmanın yolu

6 adımda aşık olmanın yolu
 

     Aslında bu bizim en önemli sıkıntımız. Yani mesele karşı tarafı etkileme onu kendimize aşık etme falan değil, ki zaten biz aşık olduğumuzda o kendiliğinde gelecektir. Peki biz nasıl aşık olacağız veya aşık olacağımız kişiyi nasıl şeçeceğiz? Madedeler halinde açıklıyorum

 

1. Öncelikle kendi zevklerimizi ve nelerden hoşlandığımızı çok iyi kavramamız gerekir.

    Etrafımızdaki bir çok insan gibi bizde hiç bir zaman oturup kendimizle konuşmayız. Zevklerimiz nelerdir diye asla iç dünyamızla bir münakaşaya girmeyiz. En önemli yanılgımız da bildiğimizi sanırız. Ama mesele öyle değil! Gerçekten oturup derince ve uzun uzun kendimiz adına düşünürsek ve kendimizle zevklerimiz konusunda sohbet edersek anlayacağız ki çok farklı bir insanız.

2. Zevklerimizi öğrendikten sonra aynada kendinize bakın.

    Bu aslında en önemli noktalardan biri, uzun uzun seyredelim kendimizi, ne kadar güzel/yakışıklı olduğumuza bakalım ve bunu defalarca söyleyelim kendimize. Sevelim ve tanıyalım vücudumuzu. Kendine aşık olmayan insan başka birini de sevemez.

3. Kendimizi EN yakışıklı/güzel hissettiğimiz elbise giymeliyiz.

   Özgüven aşkın temel kuralıdır. Özgüvensiz insan hiçbir konuda başarılı olamadığı gibi aşıkta olamaz. Tabii ki bir kuaföre uğramakta da fayda var.

4. Gerçekten beğendiğimiz tip insanı bütün hatlarıyla gözümüzün önüne getirelim.

    Ne istediğini bilmek sizi hedefinize hiç ummadığınız kadar yaklaştırır. Burada önemli nokta tam olarak hayal etmeniz yani kaşından gözüne çenesinden ayaklarına kadar.

5. Dışarıya çıkın.

Tabii ki de o kişinin oturma odamızda televizyon izlerken kapıyı çalmasını beklemiyoruz değil mi?

6. Oturduğunuz mekanları birinci maddede belirlediğiniz zevklerinize göre seçin.

Büyük ihtimalle beklediğiniz kişi orada oturuyor ve sizi bekliyor olacak. Gidin ve gözlerinin içine bakın zaten yeterince güzel/yakışıklısınız önünüzde hiç bir engel yok aşık olmak ve o aşkı doyasıya yaşamak için.

 
Toplam blog
: 11
: 405
Kayıt tarihi
: 02.04.15
 
 

Bir şeyler yazıyorum hem bu dünyaya hem de henüz var olamamış dünyalara dair. Okumak isterseniz buy..