Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

6 maddede yüksek bel pantolon nasıl giyilir?

6 maddede yüksek bel pantolon nasıl giyilir?
 

Yüksek bel pantolon, bir kadına en çok yakışan pantolon modellerinden biri... Ancak, yüksek bel olması sebebiyle neyle birlikte giyileceği kafada soru işaretleri bırakabiliyor. Bu güzel retro parçanın hangi giyim parçalarıyla birlikte giyilebileceğini yazmaya çalıştım. Bu önerileri okuyunca yüksek belli pantolonları giymenin o kadar da zor olmadığını görecekseniz diye düşünüyorum. İşte karşınızda yüksek bel pantolon giymenin yolları!

1-Gömlekle giyin. Yüksek bel pantolonla belki de en çok yakışan parça gömlektir. Bacak boyunuzu uzun gösteren pantolonunuzu şık bir gömlekle birlikte giyebilirsiniz. V yaka etkisi vermesi için gömleğinizin bir kaç düğmesini açık bırakın. Çünkü V yaka üst bedeninizi daha uzun gösterir, böylece bacak boyunuz da üst gövdeniz orantılı bir görünüme kavuşur. Boyunuz kısaysa, gömleğinizi ve pantolonunuzu aynı renkte seçmeniz size daha uzun bir silüet sağlar.

2-Ceketle giyin. Ceketiniz ister uzun olsun ister kısa; yüksek bel pantolonlarınızla ceketlerinizi rahatlıkla birlikte kullanabilirsiniz. Üstelik geniş basenlere sahipseniz, yüksek bel pantolonunuzun üzerine giydiğiniz uzun bir ceketle bu durumu kamufle etmiş olursunuz. Aynı kombinasyonu hırkalarla da deneyebilirsiniz.

3-Kısa üstlerle giyin. Kısa üstler (Crop Tops) uzun süredir moda ve yüksek bel pantolonlarla harika görünüyor. Kışın kısa kazaklarla yüksek bel pantolonunuzu birlikte giyebilirsiniz. Yazın da kısa tişört ve bluzlar yüksek belli pantolonlar için idealdir. Özellikle yüksek belli jean pantolonlar ile kısa üstler çok yakışıyor.

4-Büstiyerle kombinleyin. Korse havası veren straples ya da askılı büstiyerler, yüksek bel pantolonunuzun retro havasını tamamlar. Yüksek belli Jean'ler korse tarzındaki üstlerle güzel bir kombin oluşturuyor.

5-Casual kombinlerde kullanın. Maskulen şıklık için, yüksek bel boyfriend Jean pantolonunuzu deri ceket ve spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

6-Gelelim önemli noktaya, yani ayakkabı seçimine... Yüksek belli pantolonlar ile giyeceğiniz ayakkabının modeli oldukça önemli. Bu tarz pantolonlar ile topuklu ayakkabıların çok yakıştığını söylemek gerekiyor. Özellikle kısa ve orta boyluysanız, stiletto tarzında sivri burunlu topuklu ayakkabıları tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Babet giymek istiyorsanız yine sivri burunlu modelleri tercih edebilirsiniz. Bacak boyunuzu uzun göstermek için ayakkabınızı pantolonunuzla aynı renkte olmasına dikkat edin. Pantolonunuzla aynı renk botlar da sizi daha uzun gösterir.

 
Toplam blog
: 3
: 457
Kayıt tarihi
: 07.08.14
 
 

Merhaba!   İsmim Melike. İstanbul'da doğdum, büyüdüm ve hâlen İstanbul'da yaşlanıyorum. M..