Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

68. Cannes Film Festivali'nde 3 Türk: Cansu Dere & Fahriye Evcen & Azra Akın

68. Cannes Film Festivali'nden üç Türk güzel geçti...

Türkiye'nin en güzel kızları 68. Cannes Film Festivali'nde misafirleri ve basın ordusunu büyüledi. 2015 Cannes Film Festivali'ne katılan Türkiye'nin güzel yıldızları Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen, festivalin güzellik sponsoru L'Oreal Paris'in "Türkiye Güzellik Elçisi" ünvanıyla Cannes şehrinde bulunuyorlardı. Güzelliklerine zaten diyecek söz bulamadığımız bu üç bayan, giydikleri tasarımlarla ve kusursuz fizikleriyle de göz kamaştırıyorlardı.

68._cannes_film_festivali_azra_akın_cansu_dere_fahriye_evcen

Cansu Dere, 2015 Cannes Film Festivali'nde beyazlar içinde kuğu gibi görünüyordu. Pelerin detayı bulunan, önü taş işlemeli ve fiyonklu tulumu, Georges Hobeika imzasını taşıyordu. Şık tulumunu lame ince bantlı ayakkabılarıyla tamamlıyordu. Abartısız topuzu, kırmızı rujla vurguladığı sade makyajı ile Cansu Dere, zarif bir görüntü sergiliyordu.

68._cannes_film_festivali_cansu_dere

Fahriye Evcen'in de tercihi beyazdan yanaydı. Halter yaka, uzun dar elbisesi Tom Ford tasarımıydı. Elbiseden bağımsız, sonradan takılmış izlenimi veren yırtmaçlı kol detayıyla farklı bir şıklık içersindeydi. At kuyruğu yaptığı uzun saçlarını, koyu tonlardaki makyajıyla tamamlıyordu.

68._cannes_film_festivali_fahriye_evcen

Ve sırada Azra Akın var. 68. Cannes Film Festivali'nde onun tercihi KaufmanFranco idi. Metalik gri, derin V yakalı ve sırtı açık kıyafeti ile oldukça seksi görünen Azra Akın, pırlanta bilekliği ile ışıltısını iki katına çıkarıyordu. Dalgalı bıraktığı saçları, nude ve açık kahve tonlarında yaptığı makyajıyla elbisesinin dikkat çekiciliğini natürel görüntüsüyle dengeliyordu.

68._cannes_film_festivali_azra_akın

Bu üç güzelden, sizin favoriniz hangi isim oldu?

 

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarıma blogum "Pimood"dan ulaşabilirsiniz.

"Sezonun Favorisi Deri Etekler" stil video Milliyet Tv'de ve Pembenar'da yayında. Henüz izlemediyseniz, linke tıklayabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..