Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

7 Blogger 7 farklı beyaz elbise kombini

7 Blogger 7 farklı beyaz elbise kombini
 

Dünyaca ünlü bloggerlar ve onların beyaz elbiseleri...

Modayı çoğu zaman moda bloggerlarından takip etmiyor muyuz? Son dönemde modaya yön veren, en yeni trendleri ilk deneyen, trendleri farklı şekillerde yorumlayan ve alışılmışın dışındaki stilleri bizlere sevdiren moda bloggerları değil mi? Aslında, artık onların ne giydikleri, ne ile neyi kombinledikleri hepimizin merak konusu! Sokak stillerimizi oluştururken, onların stillerinden de ilham aldığımız bir gerçek, itiraf ediyorum ben buradan. :)

Bugünün konusu yine bir klasik! Beyaz elbise!

Evet, kışın da giyiyoruz beyaz rengi, artık mevsime göre renk ayrımı yapmıyoruz. Ama beyaz, bahar ve yaz aylarına da ayrı bir yakışıyor, öyle değil mi? İşte yazımın çıkış noktasını tam o anda belirledim ve bloglar arasında keşfe çıktım. Gözüme takılan beyaz elbise kombinlerini de sizler için derledim. Bakalım ünlü bloggerlar beyaz elbise kombini yaparken nelere dikkat etmişler, nelerle kombinlemişler? Hadi inceleyelim, tek tek. 

Pileli, şifon bir beyaz elbise ile nereye gitmek istersiniz?

Pileli elbiseler de etekler kadar gündemde aslında. Beyaz bir pileli elbise ile plaja da gidebilir, gece şık bir davete de katılabilirsiniz. Elbisenizi hasır bir çanta ile kombinlediğinizde spor şıklığı yakalayabilir, minik bir clutch ve parıltılı bir çift topuklu sandaletle sade stilinize biraz ışıltı katabilirsiniz. Tercih tabi ki sizin! 

RESİM-1

Beyaz elbise ile bir balerine dönüşmek çok kolay!

Omuzları açıkta bırakan bir beyaz elbisenin altına balerin babetlerini anımsatan bir ayakkabı giymeniz, kolayca zarif bir balerine dönüşmenizi sağlayacaktır.

RESİM-2

Beyazın üzerine siyah bir dokunuş!

Siyah ve beyazın uyumunu kimse göz ardı edemez. Beyaza en çok yakışan renklerden biri siyahsa, beyaz elbisenize biraz siyah dokunuşlarda bulunmak, sizi sıradan olmaktan çıkaracaktır. 

RESİM-3

Sonbahara uyumlu beyaz elbise kombini için biraz kahverengi tonları şart!

Sonbaharı ifade eden en güzel tonlar, toprak tonları, kahverengi, camel, haki... Bu renklerin beyazla uyumu ise kusursuz! Bel çantası ve bağcıklı, çorap çizmeler ise sıradışı bir ikili. Böyle bir kombinle sonbahara iddialı bir giriş yapabilirsiniz. 

RESİM-4

Beyaz, maksi elbise ve bir çift sneaker ile en havalı rahatlık sizin! 

Günlük koşuşturmacada kimler spor ayakkabılarından vazgeçebiliyor ki? Kimse!.. O halde beyaz elbiselerin şıklığını sneakerların rahatlığıyla tamamlarsak, ortaya en havalı rahatlık çıkacaktır, öyle değil mi?

RESİM-5

Kırık beyaz - beyaz ikilisinden doğan romantik stil kodu!

Yazın en kullanışlı kumaşlarından olan poplin ve ketenler, dantel detaylarla oldukça romantik ve bohem bir havaya bürünüyorlar. Beyazın en natürel tonu olan kırık beyaz yani ham iplik renginden tasarlanan bu mini elbise, beyaz kot yelekle çok hoş durmamış mı?

RESİM-6

Beyazın en feminen hali beyaz bir kalem elbisede gizli!

Beyazın saflığı kalem elbisenin şık ve feminen duruşu ile birleşince ortaya kusursuz bir stil çıkacaktır, aklınızda bulunsun. Katılacağınız davetin en göz alıcı bayanı ise "beyaz kalem elbise"nizle "siz" olacaksınız.

RESİM-7

Trendler ve stil önerileri ile ilgili yazılarımın devamını blogum "PIMOOD"dan okuyabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..