Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '14

 
Kategori
Astroloji
 

7 Eylül 2014 Pazar - Günlük burç yorumları

7 Eylül 2014  Pazar - Günlük burç yorumları
 

7 Eylül 2014 – Pazar
Özgürlük ihtiyacımızın yüksek olduğu bugün, arkadaş ortamları ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Günün ilk yarısı geçmişte yerine getiremediğimiz sorumluluklar gündeme gelebilir. Kendimizi baskı altında hissedebilir, soğuk ve mesafeli yaklaşımlar sergileyebiliriz. Akşam saatlerine doğru enerjimiz yükseliyor. Sakarlıklara ve kazalara açık olabileceğimiz bu saatlerde, doğa yürüyüşleri gibi sportif faaliyetler gerçekleştirerek enerjimizi dengeleyebiliriz. Duygusal açıdan huzursuz hissedebilir, öfke patlamalarına açık olabiliriz.
 
Astro Sağlık: Dolaşım sistemimiz ve bacaklarımız hassas olacaktır. Metabolizmamız yavaş çalışabilir. Baş ağrılarına dikkat etmeliyiz.
 
Astro Moda: Modaya uyum sağlamak yerine kendi zevkimize göre giyinmek isteyeceğimiz bir gündeyiz. Eksantirik parçalara yer verebilir, hareket özgürlüğümüzü kısıtlamayacak kombinler tercih edebiliriz.
 
Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Geleceğe yönelik hayallerinizin ön planda yer alacağı bugün, arkadaşlarınızla bir araya gelerek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Geçmiş hesaplarınız ve ödemeler gündeme gelebilir. Ortak paylaşımlarınızda bazı engellemelerle ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.
Boğa
Başarmak istediğiniz hedefler ve kariyer hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. İkili ilişkilerinizde gergin etkilere açık olacağınız bugün, olayların ve kişilerin üzerine fazla gitmemeniz ve olaylara bilinçli yaklaşmanız önem kazanacaktır.
İkizler
Ufkunuzu ve hayata olan bakış açınızı geliştirecek olaylarla karşılaşabileceğiniz bugün, günlük rutinlerinizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza özen göstermeniz, özellikle sinir sisteminize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.
Yengeç
Geçmişle ilgili konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Aşk hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Duygusal iniş çıkışlara açık olabileceğimiz bugün, meseleleri fazla büyütmemeniz ve empatiyle yaklaşmanız önem kazanacaktır.
Aslan
İkili ilişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Ailenizin ihtiyaçları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişte yerine getiremediğiniz sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Akşam saatlerinde agresyona dikkat…
Başak
Günlük hayatınızda ki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Karamsar ve olumsuz düşüncelere açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olacaktır. Kelimelerinizi özenle seçmeniz önem kazanacaktır.
Terazi
Aşk hayatınızın ön planda olacağı bugün, keyif aldığınız konulara vakit ayırabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumanız ve olayların üzerine gitmemeniz önem kazanacaktır.
Akrep
Ev ve aile hayatınız, geçmişten gelen alışkanlıklarınız ön planda olacaktır. Yerine getiremediğiniz sorumluluklar gündeme gelebilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatacak aktivitelere yönelebilir, evinizde dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Yay
İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bugün, bilgilerinizi geliştirebilir, okumalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. İçsel olarak gergin hissedebileceğiniz bugünü, sizi rahatlatan aktivitelere yönelerek geçirebilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.
Oğlak
Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyeceğiniz bugün, arkadaşlık ilişkileriniz gündeme gelebilir. Duygusal gerginliklere açık olacağımız için kontrollü yaklaşımlar sergilemeniz önem kazanacaktır.
Kova
Enerjinizin yüksek olduğu hareketli bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Bazı sorunlarla karşılaşabileceğiniz bugün, olayların üzerine gitmemelisiniz.
Balık
Kendinizle yalnız kalmak isteyebileceğiniz bugün, yakın geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konular ve yerine getiremediğiniz sorumluluklar gündeme gelebilir. Sakarlıklara  ve kazalara dikkat etmelisiniz. 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..