Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

7 Mucizevi Theta Bilinçaltı temizleme teknikleri

7 Mucizevi Theta Bilinçaltı temizleme teknikleri
 

Yaşam sorunlarımızı çözebilmemiz için bilinçaltı temizliği tekniklerinde geldiğim SON NOKTA!


''Bilinçaltı temizliği nasıl yapılır?'' sorusunun cevabı hiç öyle umulduğu gibi sığ ve basit bir anlatım olmayacak. Bilinçaltı bilindiği üzere, bilinçli halimizin olmadığı bir yerdir. Peki bilincimizin dışında sahip olduğumuz ve yaşam deneyimlerimize %90 oranında söz sahibi olan bu dipsiz kuyuyu keşfedip bilinçaltını temizlemek bu kadar mı zor?

 

Hemen öyle hevesiniz kırılmasın.

 

Bu bilinçaltını temizleme işinin de belli başlı yöntemleri var, tabii ki.

Bu yöntemlerden en etkilisi sayabileceğim, benim kendi bireysel Theta bilinçaltı terapi seanslarımda uygulamakta olduğum Theta bilinçaltı temizleme tekniklerim var. Bu tekniklerden 7 tanesi beynimizin ön ve sol yarım küresini kullanmaya yönelik aktivasyon işlemi gören yöntemlerdir.

Beyin günün çeşitli zamanlarında içinde bulunduğumuz aktivitelere bağlı olarak bazı titreşim dalgaları yayar. Bu dalga boyu olarak bilinen beyin dalgaları Beta, Alpha, Theta, Delta ve Omega olarak bilinir. Bizim bilinçaltı temizliği için ilgilendiğimiz dalga boyu, saniyede 7.5 ile 12 hertz hızıyla titreşen ALPHA  ve saniyede 4 ile 7 hertz hızıyla titreşen THETA dalga boylarıdır. Diğerleri tam bilinçli olduğumuz Beta ile tamamen bilinç dışına çıktığımız Delta ve Omega halidir ki, bunlar bizim bilinçaltı temizleme işimizle ilgilenmemektedir.

 

Şimdi gelelim karşımıza dikilmiş bizi yerden yere vurmaya çalışan yaşam sorunlarımızı temizleme kısmına.

 

İlk adım olarak bu sorunların tamamen bizim kontrol ve iznimizle hayatımızda varolduğunu kabul etmemiz ve bunlardan kurtulabilmek için ne yapmamız gerektiğini bulmaya karar vermemiz gerekir.

Şimdi problemin aşağı yukarı en zor kısmını geçtik.

Bu mantığın eşliğinde, sorunların varlığını biz yarattığımıza göre onların çözümü de biz de olmalı,  değil mi?

 

Gelelim bir sonraki adıma!

 

Bilinçaltımıza, varlığımızın başlangıcından beri kaydedilmiş tüm bilgileri açığa çıkarmak için önce o arşiv depo kapısının şifresini bulmamız gerekir. Bu şifreyi, içinde bulunduğumuz günün stresine karşı yaydığımız Beta beyin titreşim boyutunda ele geçirmemiz imkansız. Önce Alpha düzeyi dediğimiz yere girip daha sonra Theta alanından şifreyi açıp içeri, bilinçaltı dediğimiz gizemli bölgeye adım atarız.

Bu Theta düzeyi, belli nefes teknikleri eşliğinde beden hissinin algı alanımızdan yavaş yavaş çıkmasıyla gerçekleşmeye başlar. İçeri girmekle iş bitmiyor. Bir kütüphane düşünün ki dünyanın en büyük kütüphanesi. Kitaplar kısmi olarak yerlerde ve diğerleri de karma karışık raflarda duruyor. Aradığımız bilgileri bulamıyoruz ve kontrolsüzce yerde duran, milyarlarca kitaplardan istediğimiz bilgiyi bulmaya çalışıyoruz.

 

 

 

 

Delice değil mi?

 

Korkmayın!

Bununda bir çaresi var elbette.

Allah insanı öyle güzel planlamış ki, bize bu bilgileri bulabileceğimiz kısa bir yol temin etmiş.

Önce hislerimizle o hisse uyan olumsuz bilgileri çekim alanına çekiyoruz. Gelen olumsuz kayıtları ayrı raflarda arşivliyoruz. Bu bilinçaltımızda temizleme öncesi yapılan bir düzenlemedir. Daha sonra bu bilgilerin türediği ana bilgi kaynaklarını çekiyoruz. Bütün bu bilgiler kendi titreşim frekansına göre sıraya diziliyorlar. Olumsuzlar bir kenara, olumlu olanlar diğer kenara.

 

Aşağı yukarı işin yarısından fazlasını hallettik. Düzenleme işleminden sonra silme işlemi geliyor. ''Bilinçaltımızda bunca senedir birikmiş olan bu bilgiler bu kadar çabuk silinebilecek mi?'', diye sorduğunuzu hissediyorum.

Cevabım ise EVET.

Yukarıda Yaradan ile ilgili söylediğim sözü tekrar ediyorum. Öyle güzel bir tasarım ki bir olumsuz kayıt silindiği an, ona bağlı tüm olumsuz kayıtlar domino taşı misali birbirini tetikliyor.

 

Artık, bilinçaltı temizliği başlar ve tüm olumsuz kayıtlar beraberinde bizde bıraktığı his ve duygularla birlikte yok olup giderler.

 

Ancak, bilinçaltı temizliği bitti, deyip işi burada bırakmamız olmaz.

 

Evrende bir yasa vardır!

Boşalan yer hemen dolar.

Eğer olumsuz bilgilerin yerine, olumlu versiyonlarını yerleştirmezsek, bilinçli halimize döndüğümüz an egomuzun yardımıyla tekrar olumsuz bilgiler yerlerini almaya başlarlar.

Burası çok ama çok önemli!

Bilinçaltı temizliği yapıldığı an, yerine aynı bilgilerin olmasını istediğimiz halini yerleştirip sürekli bilincimizle beslememiz gerekir.

 

Sonuç olarak, yapılan bilinçaltı temizliğinin etkisini görmek için bir süre yeni kaydedilmiş bilgileri hem tazelememiz hem de sürekli yenilerini eklememiz gerekir.

 

Her birimiz kendi bilinçaltı temizliğimizi yapabilme kapasitesine sahibiz. Bugün saçımızı bile neredeyse 75.-TL verip de baştan aşağı değiştiremezken, benim yıllarca üzerinde araştırma ve çalışmalar yaptığım ve bilinçaltı temizliğinin SON NOKTASI olarak nitelendirdiğim 7 Bilinçaltı Temizleme Tekniklerine ve 2 adet kişisel gelişim kitaplarıma sadece 75.-TL ücretle sahip olabilir ve tüm yaşamınızı sil baştan düzenleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için blog anasayfama bir göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..