Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '09

 
Kategori
Güncel
 

7 şehit verdik...

7 şehit verdik...
 

MEKANINIZ CENNET OLSUN


Merhaba,  

Yine yüreğimiz acı doldu. Yine ocaklara ateş düştü. Tokat - Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında hain teröristler, devriye görevi yapan askerleri pusuya düşürmüş. 

Çıkan çatışmada 7 asker şehit olmuş. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Çok acı bir durum tabi. PKK'nın meclis kolu DTP milletvekillerinden Emine Aydan bugün tehdit gibi bir açıklama savurmuştu. Terör 80 lerden-90 lardan daha beter olur diye... İnternette kolaylıkla bulabilirsiniz. Tokat'ta en son terör vakası 90 larda yaşanmıştı. Şimdi o neredeyse burnumuzun dibinde 7 tane gencecik vatan evladı şehit ediliyor. Yüzü kızarmayan hainler ise ortalıkta tehditler savuruyor. 

Ne yaptığını bilmeyen hükümet, kukla rolü ile uygulamaya koyduğu açılım politikasına ilişkin çalışmalarının sonuçlarını almaya başladı. Plansız programsız yapılan açılımların, verilen vaatlerin ardı arkası tükenmediği gibi süreci yönetemeyen AKP şimdi aynı zamanda DTP'nin kapatılması gibi bir tartışmanın da ortasına oturmuş durumda.  

Böyle bir açılım politikası yürütmeye başladığınız zaman, süreci sabote etmek isteyen hain ellerin ilk uzanacağı yerin gencecik askerlerimizin canı ve hain pusular olacağını kestiremiyorsanız bu ülkeyi neden yönetirsiniz anlamak mümkün değildir. 

Giden gitmiştir... Rahmet ve sabır dilemekten başka ne gelir şimdi elden... 

Sevgiler. 

 

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..