Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

7 ünlü blogger 7 farklı beyaz kombin

Ünlü bloggerların beyaz kombin tercihleri...

Yaz aylarının son günlerini yaşamaya başladık bile. Sıcak havalarla, fırtınalı yağmurlar birbirine karışmışken, yeni sezon trendlerini de yavaş yavaş inceleyerek, zorlu bir sonbahar-kış sezonuna hazırlıyoruz kendimizi.

Siz de benim gibi yazın bitmesini hiç istemeyenlerdenseniz, yazın son günlerine özel bloggerların farklı yorumlarıyla oluşturdukları beyaz kombinlere bir göz atın derim. Bu kombinler, beyazın saf duruşuyla içinizi ısıtırken, yazın uzatmaları oynadığı günlerde size ilham kaynağı da olabilir.

 

Gerçi yaz bitiyor diye beyaz renkli kıyafetlerimizi rafa kaldırmak yok, aksine 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda beyaz en favori renkler arasında olacak. Sokak modasında daha çok göreceğimiz beyaz renkli kombinlere 7 örnek aşağıda sizleri bekliyor.

BEYAZ MAKSİ ELBİSE

Dünyaca ünlü blogger Tuula Vintage, sıcak yaz günleri için, dantel detaylı beyaz, straplez, maksi elbise giymeyi tercih etmiş. Elbisesini nude rengi, zımbalı sandalet ve etnik desenleri olan kumaş bir çantayla tamamlamış.

tuula_vintage_beyaz_kombin

 

BEYAZ KISA ÜST VE KALEM ETEK KOMBİN

The Golden Diamonds, bu kombinde beyaz crop top ile beyaz kalem eteği, sezon trendi, kırmızı zincir askılı çanta ve siyah mulelarla tamamlamış. Kısa üstleri seven bayanların tercih edebileceği, gece gezmelerinde de oldukça rahat kullanılabilecek, şık bir kombin olmuş.

the_golden_diamonds_beyaz_kombin

 

BEYAZ DANTEL BLUZ VE ŞORT KOMBİN

Dantelin zarifliği bir de beyazla buluşunca çok hoş oluyor doğrusu. Şık beyaz bluz, casual bir şortla kombinlenince sokak stiline uygun, oldukça rahat birkombin ortaya çıkmış. Kahve rengi, düz sandaletler ve pudra, kahve tonlarındaki el çantası ise kombinin diğer tamamlayıcıları. (The Fashion Fruit)

the_fashion_fruit_beyaz_kombin

 
BEYAZ MİNİ ELBİSE

Zahmetsiz şıklık için beyaz mini bir elbise yeterli diyor, Style Scrapbook bu kombiniyle. Serin günler için kot bir ceket ile siyah çanta ve sandaletleri oldukça sade ve hoş bir stil oluşturmuş.

stylescrapbook_beyaz_kombin

 
BEYAZ DENİM ELBİSE

Beyaz denim kumaş son dönemde mavi denime savaş açtı. Artan bir ivmeyle yükselişine devam eden beyaz denim, bloggerlarında çok tercih ettiği kumaşlar arasında. Beyaz denim bir elbiseyle karşımıza çıkan Song of Style, elbiseyi siyah deri kemerle hareketlendirmiş. Siyah çantası ve kobalt mavi yüksek topuklu sandaletleriyle oldukça şık bir kombin yaratan blogger, altın bileklikleri ile kıyafetine biraz daha zerafet katmış.

song_of_style_beyaz_kombin

 
BEYAZ BLUZ VE JEAN KOMBİN

Sokak modası için en güzel kombinleri oluşturan bloggerlardan birisi de Sincerely Jules. Yine oldukça sade, basit ama hoş bir kombinle karşımızda. Askılı, ince bir bluzu beyaz bir jeanle kombinleyen ünlü blogger, monokrom, desenli çanta ve zımbalı sandaletleriyle sezonun trendlerini en güzel şekilde üzerinde taşımış.

sincerely_jules_beyaz_kombin

 
BEYAZ KISA ÜST VE BOL PANTOLON KOMBİN

Kısa üstleri tercih eden bir diğer blogger ise Fashionvibe. Kendisi bu sezon öne çıkan bol pantolon trendini kombinine yansıtmış. Beyaz, yüksel bel ve bol kesim pantolonun kısa üstle kombini mükemmel olmuş. Yüksek topuklu, siyah beyaz mulelar ise yine bloggerların vazgeçilmezleri arasında.

fashionvibe_beyaz_kombin

 
 
 

Trendler ve stil önerilerinin yer aldığı yazılarımın devamını "Pimood" adlı blogumdan takip edebilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..