Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Yaşam Koçu Dilek Kıroğlu

http://blog.milliyet.com.tr/thegoodwish

14 Kasım '16

 
Kategori
Burçlar
 

70 Yılda bir yaşanan "Super Dolunay" bizleri nasıl etkiliyor?

70 Yılda bir yaşanan "Super Dolunay" bizleri nasıl etkiliyor?
 

Bu akşam super dolunay var değerlendirin


70 Yıldır yaşanmamış bir doğa olayı bu akşam saatlerinde gerçekleştiyor. Ay muhteşem gezegenimize en yakın konumuna ulaşıyor ve en büyük, en parlak, en görkemli haliyle gözlerimize ziyafet sunacak.

Bu muhteşem manzaranın, dünyamıza ve bizlere de yansımaları olacak.

Dolunay etkileri, boğa burcunda gerçekleşiyor. Boğa burcu ile özdeşmiş özellikleri kendi yaşamımızda yoğun şekilde hissedeceğiz. Sabrımız, güvenimiz, direncimiz test edilecek. Maddi anlamda da güvence içinde olmaya risklerden uzak durmaya yönelebiliriz.

Tüm dolunaylarda yeni ay öncesi dönemler olduğu için, yeni başlangıçlardan ziyade mevcut durumumuzun en güzel şekilde şekillenmesi için iyi niyetler içinde olmalıyız.

Astrologlar, dolunay zamanlarında dilek dilemek, hayalleri niyetlere çevirmek için en uygun zamanlar olduğunu söylüyorlar.

Dileklerinizi dillendirmek, dua etmek, iç sesinizi belki de kağıda dökmek farkındalığınızı arttırmak için en uygun zamanlar.

Süper dolunay etkileri burç yorumları

İç dünyanızla barışmak, kötü olumsuz enerjilerden uzaklaşıp, affetmek, bağışlayıcı olmak, bizi engelleyen blokajlardan sıyrılmak için yapabileceklerimiz arasında.

Meditasyon yapabilir, iç sesimizi dinleyebiliriz.

Bizi zıvanadan cıkartan olaylarla da karşılaşabiliriz, sağduyuyu elden bırakmaz, sakinliğimizi koruyabilirsek kazançlı çıkacağız. 

 
Toplam blog
: 17
: 4624
Kayıt tarihi
: 16.03.16
 
 

Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim Uzmanı, NLP Uygulayıcısı, Nefes Teknikleri Koçu ..