Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '11

 
Kategori
Dünya Kadınlar Günü
 

8 Mart Kadınlar Günü

8 Mart Kadınlar Günü
 

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE... 

Kadınlarımız için ne yapsak azdır... Bizi erkekler siz kadınlarımız olmasa hiç oluruz.  

Daha önceki yazılarımda sürekli vurguladığım gibi, kadınlar yaşamda uygarlıktır. Bu ifadem kesinlikle iltifat değil gerçektir.  

Kadınsız bir dünya düşünülemez. Ayrıca şunu bir erkek olarak iddia ediyorum ki, kadınlar erkeklerden üstündür. Her konuda bu gerçek ortadadır. Fakat nedense, erkek egemen toplum olması bu gerçeği tersine erkeğin kadına üstünlüğü noktasında bir gerçekle yaşamaktayız. Bu konudaki tartışmalar ise yersizdir. Aslında erkek ve kadın bir bütünün iki parçasıdır.  

VE ANALARIMIZ... Ya onlar? bizi büyüten, yaşınız ne olursa olsun daima bir annenin çocuğusunuzdur. Asla büyümezsiniz.. Hep aynı sevgi ve ilgi, şefkatle karşılanırsınız.. Haklarını asla ödeyemeceğimiz analarımız.... Bir kadın olarak bakıldığında nasıl erkekle kadın eşit olabilir? Bir ana daima üstündür... Her şeyden üstündür. Sadece onu da var eden Allah tan üstün değildir...  

VE KADINLARIMIZ... Ya onlar? Bir erkeğin her şeyini tamamlayan kadını... Tartışmasız üstündür...  

Kelimelerin tükendiği yerdeyim...  

Sadece iyi ki varsınız.. Okuyucularım arasında olsun olmasın her kadının hak ettiği bir değer vardır. O değeri görsün görmesin... O değer ona verilmiştir.  

Bana seni seviyorum dedirten bir kadındır... O kadın her şeye layıktır... Yaşattığı aşka sevgiye saygıya layıktır... Sensiz ben bir hiçim... Bu sözler benden sana... Aslında hakkın çok fazlası olduğu halde... AFFET... Bu sözler tüm kadınlara benim gibi olan tüm erkekler adına... İYİKİ VARSINIZ...  

8 Mart aslında hatırlatılmak ve hatırlatmak adına çok özel ve güzel... Sembolik bile olsa... Bugün çok anlamlı...  

Sonuç olarak:  

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ HER KADINA KUTLU OLSUN... SAYGILARIMLA...  

Toprak Sari  

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..