Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '16

 
Kategori
Astroloji
 

8 Şubat 2016 Kova burcunda yeniay

8 Şubat 2016 Kova burcunda yeniay
 

 8 Şubat 2016 saat 16.40 da Kova burcunda yeniay gerçekleşecek. Yeniayda Aslan burcu yükseliyor ve yöneticisi güneş karşıt burçta ilişkiler evinde. Şubat ayında gündem aşk ve ilişkiler olacak. Bu yeniay kuzeyaydüğümü merkürün olumlu açısı, uranüsün olumlu açısı ve marsın olumsuz açısı altında oluyor. Yeniay etkisi 5 gün önce ve 5 gün sonra devam eder. Yani etkileri başladı...

 Koç ve Yükselen Koç burçları

Yeniay ile birlikte yeni sosyal çevreye girebilir. Arkadaş çevrenizde fark edilebilir onlardan olumlu destekler alabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Yeni organizasyonlar toplantılar planlayabilir ve gelecek planları içerisinde olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da olumlu gelişmeler olabilir fakat mali konulara ve iş ortaklıklarına dikkat etmek gerekir.

Boğa ve Yükselen Boğa burçları

Yeniayda iş hayatında yeni başlangıçlar ve yeni kariyer fırsatları karşınıza çıkabilir. İş de ilerlemek ön plana çıkmak isteyeceğiniz bu ayda hayalinizdeki kariyere istediğiniz değişimlere ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni ay ortaklık, evlilik gibi ikili ilişkilerde gerginliğe sebebiyet verebilir, ilişkilerinizde uzlaşmacı olmakta yarar var.

İkizler ve Yükselen İkizler burçları

Yeniayda yurtdışı seyahatleri gibi uzun yolculuk planlarınız olabilir. Eğitim, felsefi  ve inanç konularına merakınız ve yaklaşımınız artabilir. Arkadaşlarınızla ani ve farklı geziler planlayabilirsiniz fakat alacağınız kararlarda ve finansal harcamalarda aceleci davranmamak gerekir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç burçları

Yeniayda harcamalarınızda artışlar ve para konusunda sıkıntılarınız olabilir bununla birlikte kredi çekmek gibi finansal kaynak arayışlarına girebilirsiniz. Spritüel konulara da ilginiz oluşabilir. Yeni ay  isteklerinize kavuşma konusunda sizi mücadeleci yapıyor. İş ve ilişkilerinizde istediğiniz değişimi yakalayabilirsiniz ayrıca ilişkileriniz ile ilgili kararlarda çözüm odaklı olmanızda da yarar var. Evlenmek, nişan ve ortaklık adına konuşmalar ve kararlar için uygun bir dönem.  

Aslan ve Yükselen Aslan burçları

Yeniayda ani evlilik kararı alabilirsiniz ve evli olanlar ise ani gelişmeler yaşayabilir veya ilişkilerinde yeni kararlar alabilir, bu kararlar geçmişten gelen sorunların çözümü için olacaktır. Ailemizle ilgili kararlarda acele etmemeli çok iyi düşünmeliyiz. Ayrıca iş hayatında ortaklık teklifi alabilir, ortaksanız ortağınızla iş ile ilgili yeni yapılanma kararlarına gidebilirsiniz. Hukuksal konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak burçları

 Yeniayda sağlığınıza özen göstermeli gereken tetkiklerinizi yaptırmalısınız. Günlük işlerinizi organize edebilir, iş yerinde yeni projeler üzerine çalışabilir veya iş yeri değişikliğine gidebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Karşınıza aşk fırsatları çıkabilir. Sürpriz ve ani finansal kaynaklarınızda artış olabilir. İletişim tarzımızda daha sakin ani olup öfkelenmelere dikkat etmeliyiz.

Terazi ve Yükselen Terazi burçları

Yeniay size yeni  ve ani bir aşk getirebilir, zaten hayatınızda aşk varsa aşk dolu romantik günler getirir. Çocuk sahibi olanlar çocuklarıyla eğlenceli zaman geçirebilirler ya da eşinizle çocuk yapma kararı alabilirsiniz. Çocuk ya da tatil konuları sebebiyle bu ay harcamalarınızda artış söz konusu olacaktır. Şans oyunlarında yüzünüz gülebilir. Yeni hobiler edinebilir ya da sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep burçları

Yeniayda evinizde yenilik isteyebilir bununla ilgili dekorasyon vb konularla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca ev alma ya da taşınma konuları gündeme gelebilir. Evde daha çok zaman geçirilebilirsiniz ailenizle geçirilen bu zaman dilimi mutluluk verir. Ayrıca anne baba aile kökleri ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yalnız ani çıkışlar yapmamakta fayda var, sakin kararlar almalısınız, arkadaşlarınızla olumlu bir iletişim halinde olacağınız günler söz konusu. Hayalinizdeki eğitim fırsatlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay burçları

Yeniay sizin için yakın çevrede kardeşler ile ilgili yeni gelişmeler meydana getirir. İletişiminiz artar yeni insanlarla tanışma fırsatı, kısa yolculuklar ve eğitim konusunda ani kararlar alabilirsiniz. Kariyer kaynaklı finansal artışlar olabilir ya da artması için bu yönde çabalayabilirsiniz. İç dünyanızda baskı gerginlik hissedebilirsiniz ve bu kendinizi ifade etmenizde sıkıntı yaratabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak burçları

Yeniayda sizin için finansal konular ön planda. Bu konularla ilgili yeni planlar ve yatırım fikirleriniz olabilir. İstediğiniz tatil ya da yüksek eğitimle ilgili kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gergin günler ve atılımlar söz konusu sakin olmakta yarar var. Finansal kaynaklar ilgili kardeşler ve yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Aynı zamanda iletişiminizin güçlü olduğu bir ay.

Kova ve Yükselen Kova burçları

Yeniayda kendinizde imaj değişikliği yapmak ve kendinizi çevrenizde öne çıkarmak için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve hedeflerinize dair konularla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konularda sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık burçları

Yeniayda iç dünyanıza çekilebilir iç huzuru arayabilir, bunun için spritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi  sizin dışınızda gelişen bazı sorunların içerisinde bulabilirsiniz buda sizi hayattan uzaklaştırabilir. İç dünyanızda vereceğiniz kararlar geleceğe dair planlara yol açacaktır ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir aydasınız. Finansal kaynaklarda da dikkatli hareket etmelisiniz.

 
Toplam blog
: 118
: 220
Kayıt tarihi
: 26.01.16
 
 

Astrolojiye aşık biri olarak Miliyet Blogda bulunmaktan ve sizlerle yazılarımı paylaşmaktan mutlu..