Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

9 KASIM HAFTASI BURÇ YORUMLARI

09 KASIM &  15 KASIM BURÇ YORUMLARI

Yeni bir haftadan hepinize merhaba,

Güzelliklerle dolu harika bir hafta olsun.

Haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Haftanın geneline hakim olacak bu enerji de; Sahnede olmak isteyeceğiz. Yaptıklarımızla, giydiklerimizle, konuştuklarımızla… Kısacası her şeyimizle onaylanmak, takdir görmek çok hoşumuza gidecek. Aslan burcu yaratıcılık ve yüksek yaşam enerjisini temsil eder. Bu özelliğini de yönetici gezegeni Güneş’ten alır. Doğum haritanızda Aslan burcunun denk geldiği ev konularında yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Haftanın önemli gezegen transitleri;

Plüton-Jüpiter kavuşumu haftanın en önemli transiti. Plüton derin değişim dönüşüm, sistemlerin değişmesini ama öyle çok da göz önünde değil uzun vadede ve daha çok arka planda olacak bir değişim dönüşümden bahsedebilirim. Jüpiter’in temsil ettiği konulardan bir tanesi de para, ekonomi, finansal akış. Haliyle yeni bir ekonomik düzen için şartlar çok zorlanıyor. Kim buna direnç göstermeden yeni gelene adapte olmaya çalışırsa bu süreci daha rahat atlatacaktır. Dünya değişiyor hem de her konuda çok ciddi dönüşüm yaşıyor, farkındalıkla durumu iyi okumak gerekiyor.

 Güneş-Neptün üçgen açısı, hayallerinize ulaşmak için sizlere bir kapı açacaktır. 15 Kasımda gerçekleşecek olan Akrep burcundaki yeniay ile başlangıcınızı yapabilirsiniz.

Zorlayıcı bir açı olan; Venüs-Mars karşıtlığında ilişkilerde “ben” “biz” dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Biraz daha ılımlı olarak hem kendi hakkınızı yemeden hem de karşı tarafı çok sıkıştırmadan dengede kalabilmek doğru hareket şekli olacaktır.

Haftanın bir diğer önemli transiti hiç kuşkusuz Mars Retrosunun nihayet bitiyor olması. 13 Kasım da Retro hareketini tamamlıyor, gölgeli günleri ile birlikte 15 kasımdan itibaren üzerimizdeki gerginlik, agresiflik, bir nebze de olsa gitmiş olacak. Ama hala Koç burcunda ve 2021 Ocak ayının ilk haftasına kadar Koç’ta her an savaşa hazır bir asker edasıyla bekliyor olacak.

 Haftanın enerjisinin burçlara etkilerine gelecek olursak;

Sevgili KOÇ Burcu ve Yükselen Burcu KOÇ olanlar;

Bu hafta, bekar koçlar için aşk hayatları, evli ve çocuk sahibi olan koç burçları için çocukları ön planda olacak. Birlikte vakit geçirmek, hayatlarını daha mutlu yaşamanın yollarını arayacaklar. Yeni bir hobi edinebilir, spor salonuna yazılabilirler. Bu hafta “Nasıl daha çok mutlu olurum”? sorusunun cevabını arayacaklar. Hafta içi oluşacak Güneş- Neptün üçgen açısı da bu konularda Koçlara güzel fikirler sunacaktır. Değerlendirmelerini öneririm. Bu haftanın zorlu açısı Venüs-Mars karşıtlığı olacak, ilişkiler evinizde bu enerjiyi deneyimliyor olacaksınız. Aman dikkat!!! İki düşünüp bir konuşmak sizi kurtaracaktır. Güzel haber yönetici gezegeniniz Mars retrosunu tamamlayıp düz harekete geçiyor bu hafta. İçinizdeki öfke bir nebze de olsa hafifleyecek.

Retro hareketini tamamlayan Merkür bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak. Zihinsel faaliyetler, daha derin ve şüpheci olacaktır. Koç burçları için metafizik konuları bu dönem zihinlerini meşgul edebilir.

Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Plüton-Jüpiter kavuşumu iş ortamınızda çok ciddi değişim ve dönüşüm getirecektir sizlere.

Haftayı Akrep burcunda oluşacak Yeniay ile birlikte kapatıyor olacağız. Sizlerin; ortaklı gelir kaynaklarınız, banka kredileri, borçlar ve alacaklar, nafaka, miras gibi konuları temsil eden alanda oluşacak Yeniay tüm bu konularda yeni bir başlangıç yapmanıza neden olabilir.

Sevgili BOĞA Burcu ve Yükselen Burcu BOĞA  olanlar;

Aile ve ev konuları bu hafta daha çok gündeminizi oluşturacaktır. Ev içerisinde dekorasyon, yeni eşya alımı olabilir. Anne babanız ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.  Güneş- Neptün üçgen açısı yeni bir derneğe üye olmanızı ya da yeni bir arkadaş çevresine girmenize vesile olabilir. Size iyi gelecek, yaratıcılığınızı arttıracak ortamlar olacaktır. Haftanın zorlu açısı olan Venüs- Mars karşıt açısını çalışma ortamınızdan alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmenizi önerebilirim. Arkanızdan iş çevirenler varsa bu hafta açığa çıkacaktır. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte zihinler daha şüpheci çalışacak ve sürekli, gelen bilginin doğruluğunu araştırma ihtiyacı duyacaktır.

Güzel haber Mars bu hafta nihayet Retro hareketini tamamlıyor ve düz harekete geçiyor. Artık daha rahat ve kısmen de olsa daha güvenli harekete geçebilirsiniz.

Plüton-Jüpiter kavuşumu ile hayata bakış açınızı sorgulayabilirsiniz. Yaşadığım hayat benim istediğim mi yoksa toplumun, çevremin bana dayattığı hayat tarz mı soruları ile uyanışa geçebilir ve kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz.

Haftayı Akrep burcunda oluşacak Yeniay ile kapatıyoruz. Sizin ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik evinize denk geliyor. Tüm bu konularda yeni başlangıçlara hazırlıklı olun.

Sevgili İKİZLER  Burcu ve Yükselen Burcu İKİZLER  olanlar;

Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz daha aktif olabilir. Sizden yardım ve destek isteyebilirler. Kısa süreli seyahatler yapabilir, araba alım veya satım işlemlerinizde gündeme gelebilir.  Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte zihniniz biraz daha şüpheci ve size sunulan her şeyi kontrol etme ihtiyacı hissettirebilir.  Mars-Venüs karşıt açısı ile arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızda denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Çok uç noktalara gitmemenizi öneririm. Koç burcundaki Mars’ında Retro hareketi tamamlamasıyla birlikte daha rahat harekete geçebilirsiniz.

Plüton-Jüpiter kavuşumu ortaklı gelir kaynaklarınız, miras, banka kredileri, borçlar- ödemeler… konularını anlatan alanda gerçekleşiyor. Hayatınızda bu konulardan hangisi gündeminizde varsa bu süreçte köklü bir değişim sizi bekliyor.

Akrep burcunda oluşacak yeniayla birlikte iş ortamınızda değişiklikler olabilir. Çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Sağlığınıza bu süreçte biraz daha dikkat etmenizi öneririm. Evcil hayvan almak gibi bir niyetiniz varsa yeniayla birlikte alabilirsiniz.

Sevgili YENGEÇ   Burcu ve Yükselen Burcu YENGEÇ  olanlar;

Bu hafta finansal konular çok fazla gündeminizde olabilir. Borçlar, alacaklar, bütçenizi tekrar bir gözden geçirip düzenlemeler yapabilirsiniz.  Akrep burcuna geçen Merkür’le birlikte, sevgiliniz ya da çocuklarınızla iletişimde daha şüpheci olabilirsiniz. Size verilen her bilgiyi teyit ettirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Venüs-Mars karşıtlığıyla birlikte kariyeriniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Tek bir tarafı seçmek yerine ikisi arasında denge kurmaya çalışmanız herkese iyi gelecektir. Güneş-Neptün üçgen açısı yaratıcılığınızı arttıracaktır. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Evlilik ve ortaklık evinizde gerçekleşecek olan Plüton-Jüpiter kavuşumu siz kabul etmekte zorlansanız da değişim ve dönüşüm getirecektir. Direnç göstermek yerine size iyi gelecek olan seçimi yapın ve yolunuza devam edin.

Haftayı Akrep burcunda oluşacak yeniay ile birlikte kapatıyoruz. İlişkisi olmayan bir yengeç burcuysanız size yeni bir aşk getirebilir. Evliyseniz yeni bir çocuk müjdesi gelebilir.

Sevgili ASLAN  Burcu ve Yükselen Burcu ASLAN  olanlar;

Ay sizin burcunuzda haftaya başlıyorsunuz. Normalde zaten kendinizden bahsetmekten çok hoşlanırsınız ama bu hafta özellikler bütün gözler sizin üzerinizde olsun isteyeceksiniz.  Çalışma ortamınızda çok büyük bir değişiklik sizleri bekliyor. Hazırlıklı olmanızda fayda var. Sağlığınıza özellikle bu hafta dikkat ediniz.

Ev ve aile hayatınızı temsil eden alanda oluşacak yeniay; taşınma, ev alma-ev satma gibi gündemler oluşturabilir sizlere.

Sevgili BAŞAK  Burcu ve Yükselen Burcu BAŞAK  olanlar;

Bu hafta bilinçaltınız aktif olarak çalışacak. Korku ve kaygılarınız daha görünür olabilir. Bunları yok saymak yerine kabul edip şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Finansal konuları temsil eden alanda oluşacak Venüs-Mars karşıtlığı harcamalarınıza dikkat edin diyor. Sonrasında üzülebilirsiniz. Aşk ,hobiler, çocuklarınızı temsil eden alanda Plüton-Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor. Bu konular içinde son bir yıldır neyle meşgul oluyorsanız artık son noktaya geldi. Bir şekilde sonuca bağlanacak diyebilirim.  Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sorunlu ilişkileriniz varsa bu süreçte çözülebilir. Yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz.  

Sevgili TERAZİ  Burcu ve Yükselen Burcu TERAZİolanlar;

 Bu hafta size tamda uygun olan enerjide olacaksınız. Bol bol sosyalleşmek isteyecek, yeni çevrelere gireceksiniz. Size önerim, lütfen pandemi sürecini unutmayınız. Terazi-Mars karşıtlığı ikili ilişkilerinizi zorlayabilir. Para evinizde oluşacak yeniay sizlere yeni iş fırsatları ve farklı, yeni para kazanma yöntemleri getirebilir. Değerlendirebilirsiniz. Evinizi ve ailenizi temsil eden alanda oluşacak Plüton-Jüpiter kavuşumu, taşınma getirebilir sizlere, ailenizle birlikte yaşıyorsanız kendi evinize çıkabilirsiniz. Ev alabilir veya satabilirsiniz.

Sevgili AKREP  Burcu ve Yükselen Burcu AKREP olanlar;

Hafta genelinde kariyer konularının hakim olacağı bir gündeminiz olacak. Çalışma ortamınızı temsil eden alanda olan Mars nihayet Retro hareketini tamamlayıp düz harekete geçiyor. Bu alanda beklemede olan ya da aklınızda olan ama bir türlü somutlaştıramadığınız fikirlerinizi artık değerlendirip harekete geçebilirsiniz.  Venüs-Mars karşıt açısı sağlık konularında sizi zorlayabilir. Her hangi bir sağlık problemi yaşarsanız özellikle bu hafta ihmal etmemenizi önemle belirtmek isterim. Yine arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlarınız ile karşı karşıya gelip hesaplaşabilirsiniz. Plüton-Jüpiter kavuşumu  sizleri kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konularda etkileyecek. İlişkilerinize yeni bir boyut katabilirsiniz. Mesela yıllardır hoşunuza gitmeyen şeyleri idare ediyor olabilirsiniz ama artık yeter deyip resti çekebilirsiniz. Özellikle önümüzdeki 15 günlük süreçlerde dikkatli araba kullanmaya, aşırı hız yapmamaya özen gösterin.

Sizin kendinizi temsil eden alanda oluşacak yeniay yeni kararlar almanıza sebep olabilir. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, kendinize iyi gelecek yeni bir hobi edinebilir veya kişisel gelişiminize katkı sunacak çalışmalar yapabilirsiniz.

Sevgili YAY Burcu ve Yükselen Burcu YAY olanlar;

Süreç her ne kadar desteklemiyor olsa da bu hafta seyahatler ön planda olacak. İş veya özel sebeplerden dolayı seyahate çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitim başlangıcı olabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitiminiz varsa bu hafta tekrar başlayabilirsiniz. Sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. İki taraftan da çekiştirildiğinizi hissedebilir, bu durum enerjinizi düşürebilir. Tek bir tarafa kaymadan ilişkilerinizi dengede tutabilmeniz sizi mutlu edecektir.  Çocuklarınız ve bekar yay burçları için sevgilinizi temsil eden alanda Retro olan Mars düz harekete geçiyor. Bu konularda biraz daha rahatlamış olacaksınız. Para evinizde gerçekleşecek Plüton-Jüpiter kavuşumu kazançlarınız için ciddi bir dönüşüm ve değişime sebep olacak. Bugüne kadar kazandığınız miktarların dışında kazanç elde edebilir ya da farklı yeni kazançlar getirebilir sizlere.

Sevgili OĞLAK  Burcu ve Yükselen Burcu OĞLAK olanlar;

Hafta genelinde ortaklı gelirleriniz, banka kredileriniz, borç alacak konuları gündeminizi meşgul edecektir. Eğer miras, nafaka gibi konularınız varsa bu hafta onları da sık sık konuşuyor olacaksınız. Venüs-Mars karşıt açısı kariyer ve aile ilişkilerinizde denge kurmanızı isteyecek sizlerden. Aile alnında Retro harekette olan mars nihayet düz harekete geçecek ve eğer beklemede olan bir taşınma, ev dekorasyonu, ev alım satım konuları varsa artık daha rahat harekete geçebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek olan Jüpiter-Plüton kavuşumu en çok sizi etkiliyor olacak. Zaten son 2 yıldır sürekli bir değişim dönüşüm içerisindeydiniz artık bunun son hamleleri olarak bu süreci değerlendirebilirsiniz. Yepyeni bir insan olarak hayata merhaba diyebilirsiniz. Değişim canınızı yaksa da korkmayın. Unutmayın ki hiçbir doğum sancısız olmuyor.  

Akrep burcunda oluşacak yeniay size yeni sosyal gruplar ve arkadaş çevresi getirecektir. Değerlendirmenizi öneririm.

Sevgili KOVA  Burcu ve Yükselen Burcu KOVA olanlar;

İkili ilişkileriniz bu hafta gündeminizi oldukça meşgul edecek. Ortaklı bir işiniz varsa ortağınızla ilgili konularda yine gündem oluşturacak. Kardeşler evinizde bulunan Mars nihayet düz harekete geçecek ve sizlerde daha rahat harekete geçebilirsiniz. Yolculuklar da bu hafta gündeminize gelecektir. İş ve özel sebeplerden dolayı seyahate çıkabilirsiniz.  Plüton-Jüpiter kavuşumu bilinçaltınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. Ortaya çıkacak olan korku ve kaygılarınızı görmezden gelmeyip kabul ederseniz, zor ama şifa bulacağınız bir dönem olacak.

Kariyer evinizde gerçekleşecek olan yeniay, sizlere yeni iş fırsatları getirebilir. Terfi veya unvan değişikliği olabilir. Doğanıza çok uygun olmasa da evlilik bile olabilir.

Sevgili BALIK  Burcu ve Yükselen Burcu BALIK olanlar;

Bu hafta iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Sağlık açısından rutin kontrolleriniz varsa bu hafta yapabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa yine onun bakım işleriyle uğraşabilirsiniz. Para evinizdeki Mars nihayet düz harekete geçiyor fakat Venüs karşıtlığı size fazlaca para harcatabilir bu hafta. Özellikle başka insanlar için yapacağınız harcamalara dikkat etmenizi öneririm. Sosyal çevrenizi temsil eden alanda oluşacak olan Plüton-Jüpiter kavuşumu, bazı gruplardan ayrılmanıza, sosyal çevrenizi değiştirmenize sebep olabilir.

Akrep Yeniay’ı size yeni bir eğitim, uzak yerlere seyahat veya hayata bakış açınız, inançlarınız konusunda yeni farkındalıklar kazandırabilir. Dikkatle değerlendirmenizi öneririm.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..