Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '12

 
Kategori
Güncel
 

9 konuda Özel Hastaneler ücretsiz

9 konuda Özel Hastaneler ücretsiz
 

Bugünkü gazete haberlerine göre artık özel hastanelerde; acil haller için verilen servisler, yoğun bakım ile yanık tedavi hizmetleri, kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavisi), yeni doğana verilen sağlık hizmetleri, organ doku ve kök hücre nakilleri, doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemler, diyaliz ünitesinde tedavi ile kardiyovasküler cerrahi işlemlerindeki tedaviler ücretsiz olacakmış. Yani insanlarımızın herhangi bir sağlık güvencesi varsa (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı vbg.) herhangi bir ücret ödemeden tedavilerini ister özel hastanelerde isterse devlet hastanelerinde olabileceklermiş.

Gerçekten bana göre yerinde bir karar. Sağlık hizmetinden yararlanmayı öncelikle birinci derecede ihtiyaç duyan insanlarımız bu hizmeti istedikleri yerde ücretsiz ve kolay bir şekilde zaten alabilmeliydiler.

Hem bu şekilde büyük hastanelerin iş yükü de azaltılmış olacaktır. İnşallah gereken hassasiyet özel hastanelerde gösterilerek sürdürülebilir, kalıcı bir uygulama olur.

 

 
Toplam blog
: 648
: 2341
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1995 ODTU Fizik Lisans, 1998 ODTU Fizik Yüksek Lisans (Biyofizik)  mezunuyum. Özel sektörde kalit..