Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '15

 
Kategori
Pazarlama
 

9. Marketing Power konferansı buluşması

9. Marketing Power konferansı buluşması
 

 

 

 

Basın bilgisi, iletişim Yönetmeni  Ahu Adaş tarafından servis edilen ve pazarlama dünyasının en prestijli ödüllerinden olan “Marketing Power Ödülleri“de konferans sırasında sahiplerini buldu.

 

Uluslararası alanda 65 ödül sahibi, Avustralya’nın en büyük ajanslarından MercerBell’in kurucusu David Bell’in de aralarında bulunduğu birbirinden önemli konuşmacıların yer alacağı 8. Marketing Power Conference 19 Mart 2015 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleşti.

Eduworks’un 9.sunu gerçekleştirdiği Marketing Power Conference’ın bu yıl ki teması “Breaking Point” oldu. Konferansta birbirinden önemli konuşmacılar, pazarlamanın bugünü ve geleceğine ilişkin yaratıcı, yol gösterici bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulundular. Pazarlama dünyasının en prestijli ödüllerinden olan “Marketing Power Ödülleri”de konferans sırasında hak edenlere verildi.

Pazarlama yöneticilerinin vizyonunu genişletmek ve bilgilerini geliştirmek konusunda önemli bir role sahip olan Marketing Power Conference’da her yıl olduğu gibi bu yıl da güdüleyici, dopdolu, kışkırtıcı, eğlenceli ve yepyeni bir konferans deneyimi katılımcılarına kavuştu.

Ondan fazla oturum, otuzun üstünde konuşmacının yer aldığı 9.Marketing Power Conference’da David Bell’in yanı sıra Nestle Türkiye Çikolata ve Şekerleme Genel Müdürü Oben Akyol, SunExpress Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, Yıldız Holding  Gıda Bölümü Başkan Yardımcısı Mete Buyurgan, Aksigorta Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Serdar Dinçaslan, DHL Ekspress Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nil Keskin Keleş, Turkcell Superonline Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin, Denizbank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark,  BJK CMO Umut Kutlu, Brand Experience Designers Kurucu Ortağı John Caples Awards, Türkiye Başkanı Eser Hakim, Fotoğraf Sanatçısı, “Legion d’Honneur” Nişanı, National Geographic Traveler ve Fuji Avrupa Basın Ödülleri Sahibi  İzzet Keribar, Ünlü İşletmeci Emre Ergani, Stratejik Marka Danışmanı Dr. Engin Baran, Marka Danışmanı Hakan Senbir ve kimi konuşmacı bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Özellikle  SunExpress Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu'nun  kısa sürede 5 kg'ı nasıl verdiğine ve sağlığına kavuştuğuna dair anlattığı deneyim oldukça dikkate değer!

 

 

 
Toplam blog
: 782
: 1295
Kayıt tarihi
: 18.08.08
 
 

Kırşehir Erkek İlköğretmen Okulu'nu, İzmir Buca Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü, İstanbul Çapa M..