Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '11

 
Kategori
Blog
 

9 Nisan MBSG toplantı özeti

9 Nisan MBSG toplantı özeti
 

LOGOMUZ


NOT: Toplantı içeriğinin bu özet metni Sayın ÇETİNGÖZ'ÜN ricası doğrultusunda tarafımdan yazılmıştır. 

MBSG Grubunun 2011 yılı Başkanı Sayın Yılmaz ÇETİNGÖZ'ÜN duyurusu doğrultusunda bugün 9 nisan 2011 tarihinde İst-Bakırköy Öğretmen Evinde saat 14.00 te toplandık. 

Toplantı gündemi Sayın Sabiha RANA'nın HİT TEKNİKLERİ başlıgındaki sunumuydu. 

Sayın Sabiha RANA tüm içtenliğiyle hit teknikleri konusundaki beceri ve deneyimlerini çarpıcı ve özet bir şekilde aktardı hit almanın detayda özen ve çaba gerektirdiğini öğrendik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 

Sayın RANA'ın tarzıyla sunumdan sohbete dönüşen toplantı Saat 14.15 te başladı 18.45 te sona erdi, öncesi ve sonrası ile kesintisiz 5 saat süren birlikteliğimiz grubun sembolik (sinerji) ismine uygun şekilde; pozitif, paylaşımcı, katılımcı ve çok keyifliydi ki; yeni şeyler dinlediğimiz yeni şeyler düşündüğümüz 5 saatlik sürenin nasıl geçtiğinin farkına varmadık, bu sürede levabo dahil yerimizden kalkmadan esprilerinde eşliğiyle gülümseyerek konuşan yüzlerle konsantre sohbet ettik. 

Toplatıya İzmir'den Sayın Ayşen KURA ve iki bayan arkadaşı, Ankara'dan Sayın Mehmet Emin YOLSAL, İstanbul'dan Sayın Hatice ATALAY, Sayın Sabiha RANA, Sayın Hızır KABİL, Sayın Uçurtmalar, Sayın Ahmet YILMAZ, Sayın Yılmaz ÇETİNGÖZ ve Kadri KANPAK bulunmaktaydı. 

İstanbul dışından gelenlere ve gruba özel jest yapan Hatice hanıma İstabul'dan katılanlar olarak özellikle çok teşekkür ediyoruz. 

Her katılımcının toplantıya ilişkin gerek gördüğü detayları kapsayan yorum blogu yazması kendi insiyatifindedir. 

Gündemini Sayın Hızır KABİL'in belirleyeceği YAZA MERHABA başlıklı bir sonraki toplantıyı Mayıs ayının başında yapmaya karar verdik. Bu konudaki duyuru bilahare Sayın ÇETİNGÖZ tarafından yapılacaktır. 

MB Sinerji Grubu  

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..