Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '10

 
Kategori
Futbol
 

9 Puan fark kapanır. (FB:1 - Sivasspor:0)

9 Puan fark kapanır. (FB:1 - Sivasspor:0)
 

/Fenerbahçe’nin Sivasspor galibiyetinden sonra Trabzonspor ile fark 9’a indi.

/Bu maçın taktiği, oyuncuların performansı olmaz. Şimdi Fenerbahçeyi genel olarak değerlendirecem. /

Sezonun ilk yarısınde değerlendirme yapacak olursak, Antranör açısından fiyasko geçti. Aykut Kocaman ‘’devrim yapacam ‘’ diye geldi ama kendisi tarih oldu. Devrim yapacam derken Alex’i bitirmeye çalıştı. Başaramadı. Diğer Brezilyalıları bitirmeye başardı. Şimdi ise sap gibi Türklerle kaldı. Baktı olmayacak. Brezilyalılarla uzlaşmaya vardı.

/Yönetim Aykutu getirirken hata yaptı. Daum ile devam edilmeliydi. Geçen sene 37 şutun 1 tanesi kaleye girmiyorsa Daumun suçu değildir. Ayrıca son 7 senedeki şampiyonluklar ve çeyrek final Daumun mirasıydı. Acele karara şeytan karışır. ( bu düşüncemizi diğer yazılarda da belirtmiştim)

/Futbolcular açısından ise Volkan ilk yarıda genelde iyi oynadı. Bekir istikrarsızdı. Yobo ve Lugano ikilisi iyidi. Santos çok top kaybı yaptı. Bunun sorumlusu hocaydı. Çünkü onu keserek güvensiz bir hava yarattı. Adam ayağına top almaktan korkar hale geldi. Mehmet Topuz Fener formasını giyecek adam değil. Cristian da ileri gitmekten korkuyor. Aldığı her toğu kaptırıyordu. Hocanın cristianı uyarması gerekirdi ama hoca brezilyalılara düşman gibi davranıyor. ‘’Saldım çayıra mevlan kayıra mantığıyla’’ gidiyor.

/Dia elinden geleni yaptı. Stock ne yaptığını bilmiyor. Alexi anlatmaya gerek yok. Kaliteli adam. Niang son haftalarda karşı karşıya kaçırmaya başladı. Bunu da hocanın uyarması gerekir ma neredee hocaaa??

/Caner Fenerin futbolcusu değil..Blica, Kazım, Guiza , Özer Fenerden mutlaka gitmesi gereken futbolcular. Gökhan Gönül bana göre istikrarsız futbolcu. 1 maç var 5 maç yok.

/Gürcan Bilgiç bir zamanlar zico için’’ kötü hoca’’ demişti. Ona hak vermemiştik. Çünkü zico zamanında Galatasaray karşısında aciz durumlara düşmüştü takım ve şampiyonluk kaçtı Biz en kötü zamanlarımızda Galatasaraya fark atarken bu kadar aciz duruma düşmesi inanılmazdı.. Şimdi aynı durum Aykut için de var. Fenere fayda sağlamıyor. /

İçimden bir ses te Fenerbahçe bu sene Beşiktaşla yarışacağıdır. Trabzonspor ortadan kalkacak. Galatasarayı hali meydnda. Bursaspor ise kopar yarıştan. /Brezilyalılarla Daum iyi anlaşıyordu. Daum biliyordu takımda Brezilyalılar fazla. Ona göre sistem uyguluyordu. Onları yıkmaya çalışmıyordu.

/Sezonun en güzel sözünü facebookta Fenerli bir arkadaş söyledi.’’Daum en azından son haftaya kadar ligi götürüyordu ama Zico 3 hafta öncesinde kaybetti ‘’ ( 2007/2008) sezonu. /

Fenerin gerçeğini söyleyen arkadaş.

/Fenerbahçe devre arasında sağ kanat , sol kanat alsın. Bir de hoc alsın ama yönetim Kocamanı bırakmaz gibime geliyor. /

Aşağıdaki yazılarım geçen sene kaybedilen şampiyonluk sonrası yazdığım yazılar: /

http://blog.milliyet.com.tr/Daum_Fenerbahce_de_kalmali/Blog/?BlogNo=245568

/http://blog.milliyet.com.tr/Daum_kararina_alkis/Blog/?BlogNo=248967

/http://blog.milliyet.com.tr/Aykut_Kocaman_Fenerbahce__de/Blog/?BlogNo=250420

/Hakemler de Fenerbahçe kadar iyi hazırlanmalı.

Dip not: Deplasman maçlarına çözüm bulunmalı. takım 1-0 öne geçtikten sonra ne yapacağını bilmiyor. Zaman geçirmeğe çalışıyor ama onu da yapamıyor.
 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..