Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '20

 
Kategori
Astroloji
 

9 Şubat 2020 Aslan Dolunayı!!

9 Şubat 2020 Aslan Dolunayı ve Burcunuz: İlişkilerde Canlanma Zamanı
 
9 Şubat 2020, Saat 10:33’te Aslan burcunun 20. Derecesinde bir Dolunay (Ay Aslan – Güneş Kova arasında) gerçekleşecek. Dolunay haritasında Koç burcunun 19. derecesi yükselecek. ( =İstanbul, Ankara için 25. derece). Dolunay haritasında Oğlak burcundaki Jüpiter, Satürn ve Plüton’un oluşturduğu stelyumu (gezegen toplanması) görüyoruz. Venüs de Koç burcunun ilk derecesine geçmiş bulunuyor. Mars da Yay’daki yolculuğuna 25. derecede devam ediyor. Toprak ve Ateş elementi burçlar ağırlıklı olarak genel çerçeveyi çiziyor. Balık’taki 8 derecedeki Merkür de 17 derecedeki Neptün’le kavuşuma doğru ilerlemekte fakat Merkür ve Venüs’ün bu tabloda henüz major bir açı gerçekleştirmediğini görüyoruz. Dolayısıyla ancak kişisel haritalardaki pozisyonlar olayların seyrini daha çok anlatabilecektir. Normalde kişisel bir haritada açısız gezegen olmasını, o gezegen fonksiyonunun yön bulamaması ve başka bir fonksiyonla temas içinde olmaması hali olarak ifade ederiz. Bu zorlayıcı bir durum olabilir. Özellikle bu açısız gezegende tek başına kalmış element varsa yani örneğin haritada bu gezegendeki hariç hiç ateş elementi burç taşıyan başka gezegen yoksa, bu durum ilgili alan ve konularla ilgili olarak zorlayıcı olabilecektir. 
 
Şimdi bu Dolunay değerlendirmesine geçersek, hayli dinamik açılanmalarla geçen ve değişimler Yeniayı olan Uranüs etkili Kova Yeniayından sonra gerçekleşen bu Dolunay’da Ay Aslan – Güneş Kova karşıtlığı ile olan olayları ve gelişmeleri tartmak ve daha objektif bir bakış elde etmek mümkün olacaktır. 
 
Ay Aslan konumundayken Ay’ı dispoze eden yine Aslan burcunun yöneticisi Güneş olmaktadır ve o da karşıt burçta Kova’da bulunmakta. Dolayısıyla bu zaman sürecinde kendine dışarıdan bakmak önem arz ediyor. Agresif ve ateşli tutumlar ile olaylara daha dışarıdan bakmak ve sakin olabilmek arasında gidilip gelinebilen durumlar olabilir. Karşıt açılar zıt konuları ifade ederler. Bir taraftan benliğin egosal tatmin için ihtiyaç olarak ne istediği söz konusuyken diğer taraftan da daha geniş bakış açısı ve sosyal amaçlara yönelmek ve bağlantılar kurmak konusu var.  

Aslan - Kova arası aks özellikle bilgi alanı bakımından önemlidir. Bu zamanlamada önemli bilgi alışverişi yapılabilir. Hem bireysel hem de kolektif açıdan düşünceler olabilir. Hem içsel benlik tarafından hem de dıştan bakarak değerlendirmeler yapılabilir. Önemli bir iç ya da dış diyalog zamanı da diyebiliriz. Yani bunu kendi içinizde de çevrenizdeki kişilerle de yapabilirsiniz. Zıtlıklar çekişmeleri zorlanmaları ifade ederler ama bazı şeyleri uzlaştırıp sonuca bağlayabilmek de sizin çabanızla olabilen bir iştir. İyi bir sonuca varmak için çaba göstermeniz gerekecektir.    
 
Dolunay haritasında daha çok ateş etkin konumlar özellikle ateş elementi burçlar olan Koç, Aslan ve Yay için olumlu bir durumu gösteriyor. Hava elementi burçlar olan İkizler, Terazi, Kova ise harekete geçmek için bu ateş destekli zamanla daha çok itici güç hissedebilir bu dönem. Tabi eğer kişinin haritasında ateş elementi yoksa bu biraz bu tip partnerlerle de tamamlanarak olabilecek bir şey olacaktır onu da belirteyim. Venüs Koç ve Ateş etkili diğer gezegen konumlarıyla ilişkiler konusunda canlılık ve yenilikler mümkün. 
 
İlişkiler ve Kısmetler 
 
Ay’ın Aslan burcunda olduğu Dolunay haritasında Ateş elementi Venüs Koç pozisyonu ile Mars Yay bir arada oldukça aktif bir zaman dilimine de girildiğini gösteriyor bir taraftan. Ay Aslan ve Güneş Kova pozisyonları karşılıklı olarak sahneye çıkma, sosyallik, tanıtım, flört, girişimcilik, sosyallik ile ilgili güçlendirici bir zamanlamayı ifade etmekte. Total olarak eğlence, yaratıcılık, hobiler, yeni başlangıçlar ve ilişkiler açısından daha canlı bir zaman dilimi olacaktır. 
 
İlişkilerde sahiplenici ve hükümdar bir flört teması Aslan’ken Kova burada daha bağımsız bir ilişkiyi ifade eder. Burada Aslan dürtüsel olarak agresif, kendine dönük ve yakıcıyken Kova daha zihinsel, sosyal ve bağımsız bir yapıdadır. Zamanlama olarak Venüs ve Mars konumlarının da etkileri ile ateş etkisi fazla olduğu için sıcak bir zaman dilimi olduğunu söyleyebilirim. 
 
Balık burcunda Merkür ile bir araya gelen Neptün, manevi konular, dilekler, dualar, beklentiler, arzular, idealler ile ilgilidir. Burada tabi sanrılar, yanılgılar da olabilir. Bu bakımdan dereyi görmeden paçayı sıvamamak, zayıflık göstermemek gerekiyor. Henüz belli olmayan durumlarla ilgili beklentilere girmek hayal kırıklıkları yaratabilir. Zihinsel dağınıklıklara ve dalgınlıklara özellikle dikkat etmek gerekir. Sözleşme yaparken de dikkat edilmesi boş ve gevşek bırakılmaması gereken bir zaman dilimi.  
 
Balık’taki Merkür 12 dereceye geldiğinde Neptün 17 derece bulunuyor ve kavuşum açısı gerçekleşmeden geri hareket başlıyor. 
 
Merkür Retrosu
 
1 Şubatta ön gölge sürecine girecek Merkür retro süreci 16 şubatta slow ve station (yavaşlama ve duraksama) hareketine geçecek. 18 Şubatta Rx hareketine tam geçtiğini görüyoruz. Bu süreçte 4 Mart’ta da tekrar Kova burcuna dönecek ve orada gerileyecek. 10 Mart sabah 6:49’a kadar gerçek Retro süreci sürdükten sonra direkt/normal hareketine dönecek ve 29’una kadar da son gölge süreci dediğimiz pasif gölge sürecinde bulunacak.  
 
Retro süreçte geriye dönük bağlantılar kurmak mümkün olacaktır. Balık burcundayken duygusal temalar, toplumsal temalar, hizmet, fedakarlık, ilişkilerle ilgili iç sorgulama ve genel olarak geriye dönük görüler, gözlemler, tespitler ve sezgiler söz konusuyken, Kova’da gerilediğinde daha çok sosyal bağlantılar, grup çalışmaları, yaratıcılık ve bireysel temalar gündeme gelebilir. 
 
Özellikle de Merkür Balık’ta retrolarken bir takım sözleşmeler, anlaşmalar, girişimler noktasında dalgınlıklara, hatalara ve söz, iletişim konularında yanılgılara daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bu süreçte duygusal nedenlerle alacağınız kararlar ve bunun sonucu yapacağınız girişimler olumsuz sonuçlanabilir. İyi karar veremeyebilirsiniz. Bir takım zayıflık, eksiklik, yoksunluk duyguları ile karar vermemek gerekecektir. Bu şekilde karar verilse de bu konuda bilinçli olmak ve geçici durumlar olduğunu bilmek gerekir.  
 
Gezegen Hareketleri
 
Plüton
 
24 Nisandan beri retro harekette olan Plüton 2 Ekim itibarıyla Rx’ten slow (duraksama) hareketine geçti ve 4 Ekimde de S hareketi sonlanıp direkt hareketine döndü. Haritanızda hangi alana geliyorsa o alanda dönüşüm, yenilenme, tutkuların tazelenmesi söz konusu. Haritanızdaki ilgili ev alanında konsantrasyonunuz  ve mücadeleniz yüksek olacaktır. Bakış açınız daralıp kapılmamaya da dikkat etmeniz gerekmekte.

Neptün

Balık burcunda ilerleyen Neptün, 21 Haziran ile 27 Kasım arasında Retro harekette oldu ve 18 dereceden 15 dereceye geriledi. Şimdi ileri harekette yoluna devam ediyor. Hayaller, yaratıcılık, idealizm bakımından yeni bir safha söz konusu.

Uranüs

Boğa burcundaki Uranüs, 12 Ağustos 2019 ile 1 ocak 2020 arasında 2 derece Boğa’ya kadar geri hareketteydi. 11 Ocak’ta ileri harekete geçti ve bu tarihle birlikte geleceğe dönük yeni safha başladı. Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için daha çok söz konusu. Haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak.

Satürn

17 Eylül itibarıyla retro hareketten dönen Oğlak burcundaki Satürn, iş-güç, sorumluluk, sınırlanmalar, kısıtlanmalar, bir takım yükler ve bunları düzenlemeniz açısından yeni bir dönemi ifade ediyor. 2 Aralık itibarı ile Jüpiter’in de Oğlak burcuna girmesi ile birlikte şimdi bazı sınırlandıran konularda açılmalar gerçekleşecektir. Çalışma hayatındaki düzenlemeler herkes için önem taşıyor.

Jüpiter

Jüpiter 2 Aralık 2019 itibarı ile Oğlak burcuna geçti. Toprak grupları için önemli bir döngü içine girilmiş oldu. Oğlak burçları için 12 yıllık döngü zamanı geldi ve açılım yapabilecekleri bir zamanın içindeler.
2 Aralık’ta Oğlak burcuna giren Jüpiter aynı zamanda Oğlak’taki Satürn, Plüton ve Güney Düğümün yanına doğru geliyor. Sorumluluk, düzen, iş, profesyonellik ile ilgili temalar daha çok ön plana çıkarken, önceki süreçlerde yapılan bir takım çalışmaların sonuçları da kendini göstermeye başlayacaktır.

Mars

Mars 3 Ocak 2020 itibarı ile Yay burcuna girdi. Burada 16 Şubat’a kadar kalacak. Keşif ve girişim zamanı. Özgürlük ve deneyime açıklık geliştirici olacaktır fakat bu dönemde daha fazla risk almak söz konusu olabilir. Eğitim, yurtdışı, yolculuklar, öğretiler, felsefeler, inanç konuları ön plana çıkabilir.
Özellikle Ateş elementi burçlar olan Koç, Aslan ve Yay için olumlu bir dönem. Daha mücadeleci ve kontrollü olabilirler. Olaylar karşısında ağırlıklarını koyabilecekleri bir zaman dilimi olacak.
 
Venüs
 
13 Ocak – 7 Şubat arasında Venüs Balık burcunda ilerliyor olacak. Haritasında Su elementi burçlar Yengeç, Akrep, Balık olanlar için daha çok etkilenecekleri bir zaman. İlişkilerde bağımlılık teması, idealler, yanılgılar, arayışlar ve gizli temalar söz konusu.
 
Venüs 7 Şubat itibarı ile Koç burcuna giriyor ve ilişkilerde yeni girişimler, atılımlar, dürtülerde artışlar söz konusu.
 
Merkür

29 Aralık’ta Oğlak burcuna geçen Merkür burada 16 Ocak’a kadar kalacak ve ardından da Kova burcuna geçecek ve buradaki yolculuğu da 3 Şubat’a kadar sürecek. Oğlak sürecinde iş, çalışma, düzenleme, disiplin, gerçekçilik teması hakimken, Kova ile daha çok yeni ve farklı bağlantılar gündeme geliyor. Kova’dayken farklı bakış açılarına açıklık, yeni buluşlar ve farkındalıklar söz konusuyken aynı zamanda sosyal bağlantılar ve yer değiştirmeler söz konusu.  
 
Merkür 3 Şubat’ta Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve burada daha sezgisel, duygusal, yaratıcı, ilham verici, hassas, fedakar, daha kendini rahat ve serbest bırakmak ile ilgili durumlar ortaya çıkacaktır. Bu etkilerden özellikle su grubu burçlar Yengeç, Akrep, Balık daha doğal bir şekilde etkilenecektir.  
 
Merkür Retrosu
 
1 Şubatta ön gölge sürecine girecek Merkür retro süreci 16 şubatta slow ve station (yavaşlama ve duraksama) hareketine geçecek. 18 Şubatta Rx hareketine tam geçtiğini görüyoruz. Bu süreçte 4 Mart’ta da tekrar Kova burcuna dönecek ve orada gerileyecek. 10 Mart sabah 6:49’a kadar gerçek Retro süreci sürdükten sonra direkt/normal hareketine dönecek ve 29’una kadar da son gölge süreci dediğimiz pasif gölge sürecinde bulunacak.  
 
Retro süreçte geriye dönük bağlantılar kurmak mümkün olacaktır. Balık burcundayken duygusal temalar, toplumsal temalar, hizmet, fedakarlık, ilişkilerle ilgili iç sorgulama ve genel olarak geriye dönük görüler, gözlemler, tespitler ve sezgiler söz konusuyken, Kova’da gerilediğinde daha çok sosyal bağlantılar, grup çalışmaları, yaratıcılık ve bireysel temalar gündeme gelebilir. 
 
Özellikle de Merkür Balık’ta retrolarken bir takım sözleşmeler, anlaşmalar, girişimler noktasında dalgınlıklara, hatalara ve söz, iletişim konularında yanılgılara daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bu süreçte duygusal nedenlerle alacağınız kararlar ve bunun sonucu yapacağınız girişimler olumsuz sonuçlanabilir. İyi karar veremeyebilirsiniz. Bir takım zayıflık, eksiklik, yoksunluk duyguları ile karar vermemek gerekecektir. Bu şekilde karar verilse de bu konuda bilinçli olmak ve geçici durumlar olduğunu bilmek gerekir.  
 
Türkiye Astroloji Haritası  
 
Dolunay Türkiye Astroloji haritasında Ay Aslan 2. Ev ve Güneş Kova 8. Ev konumları arasında olacak. 2. Ev her türlü üretim, para işleri, kaynaklar, harcamalar, borçlar, ekonomi ile ilgili sistemler, tarım, üretim, bankacılık sistemi, krediler ile ilgiliyken 8. Ev de bunun kolektif halidir. Burada müttefik ülkelerin elindeki kaynaklar ve destekler de devreye girer. Her türlü uluslararası krediler ve değerler de burası ile ilgilidir.
 
Türkiye Astroloji haritasında Kova tarafındaki olaylar genellikle marjinal gruplar ve olayların öne çıkması ile de ilintili olabilmektedir. Burada bireysel haklar, özgürlükler, grup çalışmaları, organizasyon işleri ön plana çıkar. Aslan tarafı ise yöneticiler, sahne, gösteriş ve lüks ile de ilgilidir zira haritanın 5. Evindeki Güneş Akrep konumuna bağlıdır. Dolayısıyla bankacılık, ekonomi, şans oyunları, sahne, sinema, spor ile ilgili konular ön plana çıkabilecektir. 
 
Yay burcunda ilerleyen Mars ile de uyumlu yakın derece söz konusu Dolunay derecelerine. Yay burcu da haritanın 6. Evi olduğu için burada yurt dışı ve askeriye ile ilgili konular etkilenirken, aynı zamanda işçi, memur, asker, polis, belediyeler ile ilgili konularda ön plana çıkan gelişmeler beklenebilir.  Burada Mars Yay ile bağlantılı olan Venüs Koç pozisyonu da haritanın 10. evi içerisinde olacağı için bu konuları da içine alabilecek şekilde uluslararası arenada öne çıkacak konular olabilir.  
 
Danışmanlık, eğitim ve iletişim için astrologburakustun@gmail.com ‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog
Burak Üstün
 
Aslan burcundaki Dolunay burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):
 
(Dolunay Ay Aslan ve Güneş Kova konumları arasında)
 

Koç: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.


Boğa: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.


İkizler: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.


Yengeç: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet, lüks.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.


Aslan: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.


Başak: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.


Terazi: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa

 

Akrep: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.


Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.


Yay: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 

Oğlak: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.


Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet, lüks.


Kova: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.


Balık: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
 

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..