Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

90'ların Yıldızlarından Muhteşem Konser

90'ların Yıldızlarından Muhteşem Konser
 

Geçtiğim günlerde Paladyum alış veriş merkezinde şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, önceki gün Ataşehir Palladium'da muhteşem bir konser verdi.

Palladium On The Bridge konserleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçılar, şarkılarıyla Ataşehir Palladium ziyaretçilerini 90'lı yıllara götürdü.

Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, kimi neşeli kimi duygusal şarkılarıyla dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

PALLADIUM'DA BÜYÜK COŞKU

Büyük bir coşku içinde geçen konserde, sanatlar ve konuklar unutulmaz şarkıları hep bir ağızdan söyledi.1.5 saatlik konser yoğun ilgi nedeniyle 3 saati aştı. Sahneden inen sanatçılar alkışlara dayanamadı ve tekrar sahneye çıktı. 

YERİ DOLMAYACAK ŞARKILAR 

 90'lı yıllarda üretilen şarkıların asla unutulmayacağını söyleyen sanatçılar, "Yeni şarkılar çerez gibi hemen tüketiliyor bir daha da hatırlanmıyor. 90'lı yılların şarkıları hiçbir zaman unutulmayacak ve yeri doldurulamayacak. Biz de gençlerin o şarkıları dinlemesini istiyoruz" dediler.

GRUP DEĞİLİZ

Yıllar sonra bir araya gelmeleriyle ilgili de konuşan sanatçılar, "90'larda birçok isim çıktı ama Best of 90'S deyince biz bir araya geldiğimiz için grup gibi algılanıyoruz. Kenan Doğulu, Burak Kut, Aşkın Nur Yengi ve Yonca  Evcimik de 90'larda çıktı ama biz sevenlerimiz için bir araya geliyoruz" açıklamasında bulundular

Her söyledikleri şarkı hit olan ünlü yıldızlar, "Aslında ne kadar çok best of yapmışız" sözleriyle büyük alkış aldı.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..