Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

ABD İle Rusya Suriye’de Savaşı Durdurmak İçin Müdahale Etselerdi Durdururlardı

ABD İle Rusya Suriye’de Savaşı Durdurmak İçin Müdahale Etselerdi Durdururlardı
 

Artık bundan sonra bunları yazsak ne olacak ki, bir milyon insan ölmüş; yazıklar olsun bilinmiyor muydu? Kimse suçlu değil merak etmeyin kader diyeceğiz!

Şu an Suriye’de mekân tutmuş ABD ile Rusya isteselerdi bu savaş olmazdı, biliyorlar mı acaba bunu!

Niye güçlüsünüz siz, niye size süper devlet diyorlar? Dünyanın her yerine sözde demokrasi getiriyorsunuz!

Anlamıyor musunuz, daha en başında olacakları görerek ağırlığınızı koysanız avuç içi kadar Suriye’de kimse savaşamazdı!

Şimdi ne işiniz var Suriye’de, leş kargaları gibi ganimet bölüşmeye mi geldiniz! İnsanlar birbirlerini boğazlarken seyrettiniz, hiçbirine engel olmadınız! Aylan bebeği bile kurtaramadınız!

Türkiye’nin ya da başka ülkelerin gücü yoktu, müdahale edemezlerdi (Esat savaş açardı) Sadece siz ikiniz, size savaş açamazdı; biriniz Esat’ı diğeriniz ÖSO’yu tutardınız, savaşamazlardı. Ve sorun ne ise BM’de çözülürdü!

Ama yapmadınız… Yayılmacı politikalarınıza uymuyordu değil mi! Şimdi savaş bitmiş ölen ölmüş giden gitmiş barış diyorsunuz!

IŞİD’i de siz yarattınız (merak etmeyin bazıları gibi siz kurdunuz demeyeceğim) ama siz dünyanın sizden beklediği müdahaleyi yapmadığınız için meydanı boş buldular.

Hakkınızdaki tüm düşüncelerinde insanlar haklı, siz emperyalistsiniz. Gücünüz var. Mücadele etseniz savaş olmayacaktı. Müdahale etmediniz. Ne barışı, ne hukuku, ne ülkelerin iç işleri… Geçin bunları, dünya sizden savaşı durdurmanızı istedi, yapmadınız!

Bir milyon kişi öldü ya, siz seyrettiniz… Sonra “Acaba ben de bir şeyler kapabilir miyim?” Beyaz Saraymış! Hadi ya! Neresi beyaz, kapkara!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..