Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

AFK "Ferıha" adı ile şimdi de Hindistan'da yayınlanıyor!

AFK "Ferıha" adı ile şimdi de Hindistan'da yayınlanıyor!
 

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya‘nın baş rolü oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisi dünya ülkelerinde yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi de Dünya'nın en kalabalık ülkesi Çin Halk Cumhuriyeti'nden sonra 2.sırada olan (1 Milyar 251 Milyon) Hindistan'ın  Zındagı televizyon kanalında yayınlanacak. Adını Feriha Koydum; Pakistan, İran, Romanya, Bosna Hersek, Abu Dhabi Tv, Bulgaristan, Hırvatistan, Afganistan, Slovakya, Ukranya ve Kazakistan gibi ülkelerde yayınlanmış ya da yayınlanmaktadır.

Baş rollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Yusuf Akgün, Ceyda Ateş, Deniz Uğur, Sedef Şahin, Barış Kılıç ve Melih Selçuk gibi isimlerin yer almıştır. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği dizi Hindistan’da "Ferıha" adı ile televizyonda yayına başlıyor. Zındagı TV Hintçe-Urdu dilinde yayın yapıyor. Dizi Ağustos ayı sonlarından itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Ülkemizde 2011 Ocak ayında yayına başlayan AFK 2 sezon yayınlanmış, Haziran 2012'de final yapmıştır. Yayınlanan 67 bölümde izleyicilerden tam not almış, Cuma gecelerinin reyting rekortmeni olmuştur. Öyle ki, Emir - Feriha yaşadıkları aşk ile gönüllerde taht kurmuşlar, Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy birer fenomen olmuşlardır.

CLVpS5-WsAA8ri0

Haziran sonunda Hazal Kaya'nın diziden ayrılması ile mecburi erken final yapılmış, Feriha öldürülmüş, çok acıklı bir son yaşanmıştır.

CMFB8EFWsAA43sT

Dizi şimdi de Dünya ülkelerinde hala gösterime devam ediyor. Feriha- Emir aşkı Dünya ülkelerine salgın bir hastalık gibi yayılıyor. Hindistan'da da gösterime girmesi ile, Dünya nüfusunun yarısı bu ölümsüz aşkı şahit olmuş olacak!

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Şu günlerde Hindistan'da Zındagı televizyonunda dönen o fragman.

https://www.youtube.com/watch?v=Umg_16jyfng

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..