Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Açıkta P.P. olmazzz!

Açıkta P.P. olmazzz!
 

Görsel internetten alınmıştır.


Elin gâvuru(!) yapmış bir heykel.  Gâvur(!) İzmir Belediyesi de dikmiş metroya. Anaaammm bu nasıl bi şey? Üstelik p.p.si de açık!

Ülkede savaş var. Her gün şehit cenazeleri geliyor. Böyle bir ortamda insanlar onu görünce vatan savunmasından başka şeyler gelecek aklına maazallah. Hiç heykelin p.p.si açıkta olur mu? Toplumun ahlakını bozuyorsunuz böyle heykelleri dikerek.

  İzmir Metrosunun İzmirspor istasyonunda sergilenen, Sanatçı Almacino Gonzales Andres'in “Müzisyen” isimli eseri  bir vatandaş tarafından parçalanmış.

Geçtiğimiz günlerde bu heykelle alakalı AKP’li bir meclis üyesinin bu heykelin müstehcen noktasını bezle örterek protesto ettiği hatta heykele kilit vurduğu, hatta çıplak heykeli televizyonlardan görünce taaa Erzurum’dan kalkıp geldiğini söyleyen 98 yaşındaki duyarlı bir vatandaşımızın  ise "Müslümanların bunu görmesi doğru bir şey değil. Sayın başkan, ben  Erzurum’dan bunun için geldim buraya. Bu Müslümanlığa yakışmaz, asla Müslümanlığa göre değil. Bunu kapatmak lazım”diyerek protesto ettiği basında yer almıştı.

Haklılar elbette.

Bizde p.p. olması gereken yerde ve kapalı olur.

Bu normal şartlarda mutlu bir evlilikle taçlanmış kutsal bir ilişki şeklinde olur ve kapalı kapılar ardında yaşanır. Ki benim tasvip ettiğim de budur.

Ne var ki son yıllarda artan bir hızla p.p.ler açığa çıktı ve bazı p.p. akıllıların elinden düşmez oldu.

Bu bazen sokakta bir genç kız ya da kadın hatta erkek çocuğu ve hatta bir köpek görünce ele alındı.

Bazen bir yurtta kalan erkek çocuklarının gece uyurken üstünü örtme bahanesi ile.

Bazen otobüste yolculuk ederken uyuyan genç bir kızın üstünde ve elde plastik bardakla birlikte.

Bazen bir evde kızını namaz kılmak bahanesi ile odaya götüren bir babanın* ya da down sendromlu kızını kullanan baba** müsveddeleri aldı eline.

Bazen de kız kardeşini gören bir imam(!) efendinin elinde. Hatta kız kardeşi hamile bırakacak ve sonrasında kürtaj yaptıracak kadar da istikrarlı, bir türlü bırakmak bilmiyor. Camide vaaz veriyor evde kardeşine ilişiyor.

Bazen bir kız çocuğuna karşı baba, abi ve amca dahil üçlü bir şekilde alınıyor ele...

Bu kadar dışarıda ve adeta göze soka soka elde olan bu kadar p.p. varken hayatımızda, halkımızın sesi nedense pek çıkmıyor.

Hatta bir kereden bir şey olmaz diyen bakanı savunan görüntüler bile sokuluyorken gözümüze, ne hikmetse bir heykelin açıkta olan p.p.sine tahammül edemiyor benim bazı vatandaşlarım. Bu nedenle kimi bezle örtüyor, kimi balyozla kırıyor, kimi de sanatın içine tükürüyor…

İyi de bu kadar kadının, kızın, çocuğun, hatta erkek çocuklarının hayatı karartılırken sessiz kalanlar, bir heykeli kırarak mı toplumun namusunu kurtarıyorlar?

Heykel kırarak namus kurtardığını düşünenler, öncelikle elde p.p.yle gezenlerle mücadele etmeliler, heykellerle değil.

Heykele karşı göstermiş olduğunuz bu hassasiyeti tecavüzlere, tecavüzcülere, hırsızlara, arsızlara, soygunculara karşı da gösterdiğiniz zaman ülkemizde ne p.p. ne de ahlak sorunu kalır.

Bıktım artık ülkemdeki p.p. rezaletlerinden! 27 Mayıs 2016

 

*http://blog.milliyet.com.tr/baba-tacizi/Blog/?BlogNo=294350

**http://blog.milliyet.com.tr/kizlik-zari-bozulmamis--geeeccc/Blog/?BlogNo=374517

 

 

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..