Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı''nın yeteneği?!

Acun Ilıcalı''nın yeteneği?!
 

Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu Acun Ilıcalı nın tarafgir tavrı. Üç jüri üyesini, dörde çıkarmak yanlış oldu. Oylama yarıda kalınca da, Acun, istediği kişiyi kinci tura çıkarmak için elinden gelen her tür baskıyı ve etkileyiciliği uyguluyor. Gerek jürilere gerekse salondaki izleyiciler üzerinde etkisini kullanıyor. “Evet” denilmesini istediği kişiye ilk önce kendisi “evet” diyerek jüri üzerinde bir baskı oluşturuyor. İstemediğine de aynı şekilde kendisi ilk önce “hayır” diyerek jürinin de hayır demesini istiyor.

Emek sarf etmiş, oraya kadar gelmiş gençler ile oynuyor. Evet, tam ifade bu; OYNUYOR. Ayıptır.

Elemek istediğine uyguladığı birçok yöntemden biri de şu:” -ben, ikinci turda daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum, ikinci tura geçseniz bile ne yapabilirsiniz ki?” diyerek onları daha birinci turda eliyor. Ya kardeşim, sen adamın ileriki turda ne yapacağını şimdiden nereden bilecek sini, sen müneccim misin?  Bırak onları, geçsinler. İleriki turda halk oylayacak, karar verecek, halk senin gibi tarafgir değil, halk yeteneği beğenir! Bu şekilde gençlerin kaderleriyle de oynuyor.  

Bu ilk elemelerin formatı ayrıca kesinlikle yanlış ve gençlerle alay ediliyor. Doğrusu ne? Doğrusu; salondaki izleyicilerin eline verirsin birer tane buton, onlar oylarlar. Bu kadar basit. Halkla, anaysa çalışmaları sırasında, herkese bir tane buton verilmişti, kedisi oyluyordu, dev ekran monitörden görünüyordu. Acun beyin dikkatine.  Ama Acun adaleti bu olsa gerek.   

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..