Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı’nın akıllı hamlesi Hazal Kaya – Aras Bulut İynemli

Acun Ilıcalı’nın akıllı hamlesi Hazal Kaya – Aras Bulut İynemli
 

Acun Ilıcalı aklı ile para kazanan kişilerin başını çekiyor. Her zaman doğru ve marjinal hareketleri ile reytingleri kendine çeken mıknatıs gibidir. Tv 8’i aldıktan sonra reytingleri toplayıp, zirveye doğru baş dönmeleri yapacak haberlerine satırlarımızda yer verdik. Fakat, bir türlü istediği sonuca ulaşamaması hepimizi çok şaşırttı.

Haliyle bir taktik değişikliği yapmalıydı! “Dizi yayınlamayacağız, biz eğlence kanalı olacağız” derken baktı işler yoluna girmiyor “ucuz diziler yapacağız, maliyeti düşük olacak” demeye başladı. Bu durumu izleyenler anlayamadı ve sosyal medyada ağızdan kulağa pek çok şey söylendi. Kaçak Gelinler dizisini kanalına taşıyarak “gerekirse para harcarız” tavrını seyirciye gösterdi. Transfer transfer üzerine hamleler yaptı durdu, fakat yeterince reklam yapmaması, doğru günde yayına alınmaması gibi taktiksel hatalarda olunca Kaçak Gelinler’in reytingi düşmeye başladı.

Hazal Kaya; kim ile partner, kimin projesinde yer alacak, hangi kanalda yüzünü gösterecek soruları sonunda cevabını bulmaya başlıyor.

Acun Ilıcalı, asıl akıllıca hamlesini bence Hazal Kaya transferiyle yaptı. Uzun süredir Maral dizisi ile ilgili yazılar yazdığım için tekrarlayıp sizleri sıkmak istemiyorum. Ama dizinin 2. bölümü çalışmaları, genel öykü, karakterlerin oluşturulma aşaması bitti, cast çalışması sürüyor bunu da belirtmeden geçmeyeyim. Ocak ayında ekranlarda görülmesi düşünülen dizinin aslında ancak mart ayına yetişeceğini söyleyelim. Az biraz daha sabır!

Hazal Kaya, son dizisi A.Ş.K’nın kaldırılması ile son darbeyi almış, adı “dizileri sonlanan aktriste” çıkmıştı. Yine beni takip edenlerin bildiği üzere bu konunun aslında kamera arkası ile ilgili olduğunu, oyuncunun ismiyle bağlantılı olmadığını her seferinde dile getiririm. Hazal Kaya da kendi minnak, şöhreti büyük olunca her başarısızlık O’na mal edildi. Objektif bakmayı yurdum insanı bir türlü öğrenemediğindendir ki başarısız dizi oyuncuyu giyotin altına itiyor.

Hazal Kaya’nın sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yemesi sevenleri arasında haklı görünüyor. Son dizisi sonrasında Hazal Kaya ekranlarda yüzünü göstermedi ama başarılı işlere imza atmaya devam etti. Senaryonun gücüne inandığı içindir ki Acun Ilıcalı’ya “evet” diyen Hazal Kaya’nın partneri de Aras Bulut İynemli oldu. Kimselere yakıştırılmayan Hazal Kaya bu sefer de partneri ile sıkı arkadaş olduğu için homurtular çıktı. Oysa gerek Hazal Kaya’nın gerekse Aras Bulut İynemli’nin sıkı arkadaş olması belki de proje için avantaj olacak, ikili sahnelerdeki başarılarını arttıracaktır. Ayrıca iki yıldızın da profesyonel olduklarını düşünerek eleştiri getirmek gerekiyor.

Aras Bulut İynemli, muhteşem bir çıkışla şöhretine şöhret katmaya devam ediyor. Oyunculuğu hakkında tek bir kötü eleştiri yapamayacağımız yıldız bu rolünde hakkını verecektir. “mış gibi “değil de “anı” canlandırıyor olması Aras Bulut İynemli’nin oyun gücünün katlanarak artmasına neden oluyor. Keşke bütün oyuncuların anı yaşayarak ekranlara gelmesi mümkün olsa! O zaman kurgulanan atmosferin içerisinde oyuncunun gücü gerçek olarak algılanıyor. Aras Bulut İynemli’nin oyunculuk kariyerindeki sihir bence budur!

Maral dizisi starlarını buldu, şimdi bizlere beklemek kaldı. Umarım bu dizi yeterince reklam çalışması ile de desteklenir ve seyirciye Tv8 ekranlarında Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli ikilisi ile izleyecekleri anlatılır. İki güçlü oyuncu, iki güzel insan Maral dizisinin lokomotifi oldu, ama sadece iki önemli ismi ekrana getirmek reyting makinasına dönüşmek isteği olmamalı! Bunu yapmak Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli’ye düpe düz haksızlık olur! Projenin titizlikle çalışıldığına inanıyorum, gereken yapılıyor ve yapılacaktır. Bol şans, yolunuz açık ve ışıklı olsun!

Hayatta hayırlı dua edenleriniz çok olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..