Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Acun'un yeni kanalı Yunanistan'ı karıştırdı!

Acun'un yeni kanalı Yunanistan'ı karıştırdı!
 

Son dönemlerde kuşkusuz en popüler kanal patronu Acun Ilıcalı'dır. Televizyon muhabirliğinden kanal patronluğuna uzanan yolda müthiş hamleler ile gelişim sağlayan Acun Ilıcalı'nın beklentileri karşılamak adına istediği konuların başında reyting getirecek işler yapmak geliyor.

Bu konuda ülkemizde TV8 ile bir atılım yapan Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda Yunanistan'da da kanal patronluğuna soyunacağına dair haberler çıkmıştı. Bu haberlere göre ; Acun Ilıcalı'nın Yunanistan başbakanı Aleksis Çipras'la görüştüğü ve Yunanistan sınırları içerisinde yeni bir kanal sahibi olmak için anlaştığı belirtiliyordu.

Acun Ilıcalı'nın var olan bir Yunan kanalını alacağı ya da yeni kanal frekansı alarak sıfırdan başlayacağına dair haberler geliyordu. Ancak bu durum daha belli olmadan Yunanistan'da haber yayılınca ortalık karıştı.

Özellikle siyasi kanadın bir Türk iş adamının Yunanistan sınırlarında bir kanal sahibi olmasından rahatsız olduğu ve bu tür bir girişime izin verilmemesi konusunda hükümete baskı yaptığı belirtildi.

Yani Acun Ilıcalı'nın Yunan sınırlarına açılma isteğine ciddi bir tepki var.

Ülkemizdeki Acun çılgınlığının ülke dışına taşma konusunda şimdilik sıkıntı büyük. Adamlar anladı Acun'un yapacağı atılımları hemen karşı çıktılar.

Bir de bizim hükümet örnek alsa diyeceğim ama bir gülme geliyor ki ; tövbe estağfurullah yani...

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..