Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '17

 
Kategori
Magazin
 

Adana'da Deniz Akkaya izdihamı

Adana'da Deniz Akkaya izdihamı
 

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği  Adana’da adeta hanımların hücumuna uğrayan Deniz Akkaya Adana’yı  fethetti. Kuyruğa giren hanımlarla fotoğraf çektiren Akkaya, Açılışta en büyük ilgiyi rahatlamak için sık sık kendisinin de kullandığı 21 bin lira değerindeki su yatağı çekti.

Deniz Akkaya,Adana Seyhan’da çok pahalı cihazlarla donatılmış Mac Slim Estetik- Güzellik ve Ayak Sağlığı Merkezi’nin açılışına katıldı.  Adanalı hanımlarla buluşan Deniz Akkaya’ya adeta izdiham vardı. Adanalı hanımlar Deniz Akkaya ile fotoğraf ve selfie çektirmek için kuyruğa girdiler. Pek çok konuda Adanalı hanımlara güzellik ve estetiğin kapılarını açan güzellik merkezinin açılış kurdelasını kesen Deniz Akkaya son toknoloji ürünü cihazlarla da ilgilendi. Ellerine solaryum,kalıcı oje, yüzüne cilt bakımı yaptıran ünlü yıldızın ilgisini en çok aqua terapi yaparak vücudu rahatlatan su yatağı çekti. Beş bin yediyüz euro değerindeki su yatağı yaklaşık 21 bin lira değerinde. Zayıflamayı sağlayan ve yapılan uygulamaları  tamamalayan led ışıklı su yatağı üzerinde Mac Slim güzellik estetik merkezinin sahibesi  Buket Büyüknacar ile oturarak poz veren Akkaya, pek çok ünlü ismin medikal estetik doktoru olan Dr.Oktay Halisdemir güzellik uygulamalarından da faydalandı.

Yüzükleri takıları dikkat çekti… Bayan Barış Manço

Parmaklarına taktığı yüzükler ve takıları ile dikkat çeken Deniz Akkaya, takılarını özel bir tasarım aksesuar firmasının hazırladığını belirterek “Ekrana çok sade çıktığım için arkadaşlarım takı takmam konusunda çok ısrar ettiler. Ben de hem onları kırmamak hem de kadınlığımı hatırlamak için takmak istedim. Parmağımdaki yüzüklerle de bayan Barış Manço oldum” diyerek rahmetli Barış Manço’yu da yad etti.

Çello çaldı…

Müziğe karşı çok büyük bir ilgisinin olduğunu da belirten sanatçı açılışa gelen müzik grubunun çellosunu alarak objektiflere poz verdi. Çello ile verdiği pozlarla dikkat çeken Deniz Akkaya “profesyonelce bir müzik aleti çalmayı çok isterdim” dedi.

Hanımlara yaz güzellik öğütleri…

Hanımlara güzellik sırlarını da veren Deniz Akkaya sıcak yaz günlerinde güzel görünmek isteyen hanımlara da tavsiyelerde bulundu. Haftada beş gün 45 dakikalık yürüyüş öneren Akkaya, “Hamur işlerini unutun, ekmek yemeyin, spor için mutlaka zaman ayırın hızlı kilo vermek için ölüm diyetlerine de sakın girmeyin” dedi.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..