Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Adı Mutluluk 8. bölüm gerçekler ortaya çıkıyor

Adı Mutluluk 8. bölüm gerçekler ortaya çıkıyor
 

Adı Mutluluk 8.Bölüm Fragmanı


Yelda'nın, Adı Mutluluk geri dönüşüne sevinen Batu, artık yarım olmadığını İstanbul, macerası daha çok zorlansada gerçek mutluluğu böylelikle annesine kavuşarak elde etmiştir. Vural, İpek'e, korkusu yüzünden gelmesini istemesede, artık kabullenerek ama, onunla beraber yaşamaları gerektiği yönünde İpek'i, ikna etmeye çalışmıştır. Kaldıkları yerin sağlık şartlarını etkileyeceğinin üstüne basmıştır. Haliyle bu durum Batu'nun, pek hoşuna gitmeyecektir. Çünkü amcası olarak bildiği Vural'dan, sadece nefret etmektedir. İpek'in, gelmemesi için türlü türlü yalanlarından dolayı resmen onu kabullenmemektedir.

Adı Mutluluk 8.Bölüm Fragmanı ise Vural'ın, birden hayatlarına sürekli karışması, yorumlaması ve sadece yanlarında kalarak onları kabul edeceğini söylemesine öylesine sinirlenmiştir ki, kavga etme noktasına kadar gelmişlerdir. İpek, ne yaptıysa ikiliyi ayıramayıp sonunda dayanamadığı ve yılar boyunca oğulundan sakladıkları gerçeği tek çırpıda anlık refleks ile açıklamıştır.

Adı Mutluluk kafasından vurulmuşa dönen Batu.. Vural'ın, babası olduğunu öğrenen Batu, inanamamıştır. Olduğu yerde şok'a uğrarken, yüzleşmeye hazır olmadığından olay yerinden kaçmakta, uzunca vakit yalnız kalarak düşünmek zorunda kalacaktır. Sonuçta kolay durum olmadığının farkındayız, toparlanması çok uzun sürerken o zaman çerçevesinde kendisini iyi hissetmesi için yanında Kumsal, olurken dahada yakınlaşmalarına sebep olacaktır. 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..