Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ağır Toplar Sezon Tanıtımında En Son Ekrana Geldi/ Burak Özçivit- Barış Arduç

Ağır Toplar Sezon Tanıtımında En Son Ekrana Geldi/ Burak Özçivit- Barış Arduç
 

Star tv’nin yeni sezon tanıtımı oldukça ilgi çekti. Oldukça samimi, kamera arkasını ekrana getiren kanal, partneri olmayan ağır toplarını tanıtımda “son kozum” dercesine tek başına ve en son ekrana getirdi.

Burak Özçivit ve Barış Arduç’un ikişer dizilik imza ile Star tv’ye bağlandıkları biliniyor. Bilindiği üzere Burak Özçivit “ Kara Sevda” ile ekranda yer bulurken Barış Arduç da “Kiralık Aşk” ile ekrana yansımıştı. Şimdi yapılan anlaşmanın arkasından birer dizi daha çekmeleri gerekiyor.

Dolayısı ile Star Tv’de iki aktörü sezon tanıtım filminde tek başlarına filmin sonuna koydu. Aynı durum Kanal D’nin tanıtımında Kenan İmirzalıoğlu’nun başına gelmişti. Peki, aktörler neden tek başlarına ve “son koz” edası ile ekrana geldiler?

Burak Özçivit, Ay Yapım imzalı bir projede yer alacak. Partner olarak (ki bu bir dedikodu) Fahriye Evcen’i istiyormuş. Bunun için de elinden geleni yapıyormuş. Ama yapım şirketi Fahriye Evcen dışındaki bütün isteklere evet demek üzere ve Özgü Namal adı ilk sırada yer alıyormuş. 2018 Ocak ayında yayına girmesi beklenen dizi projesi için bekleyip görmekten başka çaremiz kalmadı.

Barış Arduç de Ay Yapım veya 03 Yapım imzalı bir dizi ile ekrana gelecek olduğu konuşuluyor. Eğer 03 ile ekrana gelecekse Beren Saat ile başrolleri paylaşıp Gazino adlı dizide mi yer alacak? Fakat Beren Saat ile bir projede yer alacaksa tanıtımda Beren Saat neden yoktu?

Çok fazla soru sorup başınızı ağrıtmayayım ama star olmak ta insanın başını ağrıtıyormuş!

Hayatta baş ağrılarınız olmadan yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..