Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Aldatıldım yinede eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorum emin misiniz?

Aldatıldım yinede eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorum emin misiniz?
 

eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorum


Emin misiniz? Ayrılık sonrası olan bu psikolojik durum sizi yanlışa sevk etmesin ,milyonlarca insan arasından tek onu sevdiniz gönül verdiniz ve ona sırılsıklam aşık oldunuz bu durumda sizden ayrılan ve artık sizin için eski statüsünde bulunan eski sevgiliyi geri kazanmak onunla yeni bir hayat kurmak ve yeniden başlamak istiyorsunuz elbette bu mümkün fakat buna tam karar verdiniz mi? Üstelik aldatılmaya rağmen emin misiniz?
 
Her ayrılığın bir sebebi var insan psikolojisini anlamak ve bu durumda psikoloji yönünden kişiyi anlamlandırmakla başlamak lazım neden ayrıldı? Bunun çözümlemek için harekete geçtiniz mi?
 
Eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorum o halde öncelikle içerisinde bulunduğunuz ruh halinden dışarı çıkmalı ve kendinize hayatınıza renk katacak farklı şeyler eklemeli ve çok değer verdiğiniz sevgiliyi bir kenara bırakıp kendi değerinizin onun yanında nasıl bir şekilde idi bunu düşünmeli ve gerçekten kendi değerinizin farkındalığı için hayatınıza yeni bir tarz eklemeli değiştirmeler yapmalısınız.
 
Sakinleşmek için yapacağınız en iyi şeylerle başlayın bu havuza gitmek yüzmek denize gitmek gibifaliyetler olabilir bu sayede zihninizde olan kötü düşünceleri azar azar silinecek ve elbette eski sevgiliyi geri kazanma yolunda atacağınız adımların daha sağlıklı olmasını sağlayacaksınız,
Kendi başınıza deşarj olun gerekirse kendi başınıza kendi odanızda yada sakin açık bir havada kimsenin sizi görmediği bir mekanda ağlayın ama ağlarken bunu rahatlamak adına yaptığınızı bilin ve ağlama esnasında aklınızdan geçen kötü düşünceleri ağlamanızın içine gömün ve bu sayede sakin olmayı başarabileceksiniz. 
 
İçinde bulunduğunuz ayrılığın sorun olmaktan çıktığını her şey aslında yeniden başlıyor mantığı ile hareket edin bu mantık çerçevesinde düşünmeniz sizi sizi çözüme götürecek adımlardan bir tanesi.
“Sorun yok” “her şey yoluna girecek” gibi telkinleri kendinize dikte edin bunu ses kaydına dönüştürerek kendi sesinizi dinleyin işe yarayacaktır buna benzer rahatlama sözcükleri bulun ve kendinize bu sözcükleri ses kaydı ile kendi sesinizle kendinize dinletin . Bu telkinler sizi rahatlatacak ve bu durumda kendiniz mantıklı çözümler üretme yeteneğiniz gelişecek ve bu sayede problemlerin üstesinden geleceksiniz özellikle “mümkündür” kelimesini kendinize dikte edin “bu olmaz” olumsuzunu “mümkündür”  şeklinde pozitife çevirin.
 
Bunları harfiyen yaptığınızda başınızda bulunan ufak veya büyük sorunların ve sizin çözümler doğrultusunda yaptığınız davranışlarla mutlu olmayı başaracaksınız bu şekilde kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak değiştiğini göreceksiniz.
 
Bu yöntemler kendinize olan güveninizi arttırır  ve en uygun noktada uygun zaman kollayarak kendinizde artık hazırsanız yeni bir birliktelik için eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorum ve bundan eminim diyorsanız o halde eski sevgilinizle irtibata geçin ama nasıl? Bunu bir ortak arkadaş yardımıyla veya bir canlı mektup göndererek mektup çok önemli sizin için eğer mektubu düzgün bir şekilde el yazınızla yazar ve eski sevgilinizin adresine postane yoluyla gönderirseniz bu kadar iletişim yolu varken bu zarf nerden geldi merakına kapılacaktır eski sevgiliyi geri kazanma formülü içerisinde etkili bir formü olan bu yöntemi doğru bir şekilde yaptığınızda eski sevgilinin düşünceleri tamamen değişecektir.
 
İlk bakışta bu çok zor olabilir ama aslında yapılması için aradan biraz zamanın geçmesi gerekli üzerinizde pozitif olan bir durumda iyi niyetinizle mektubu yazın arada aracılar bulunmasın mektubu ptt ile gönderin. Mektubun nasıl yazılması gerektiği hakkında detaylı bilgi alacağınız kaynaklar hakkında araştırma yapın eski sevgiliyi geri kazanmak için bir çok yöntem arasında mektupla çağrı yöntemini mutlaka uygulayın.
 
Aldatma sonrası eski sevgili ile tekrar birlikte olmak için kendinizle bire bir hasbihal olun neden beni aldatan kişi ile birlikte olmak istiyorum? bu soruyu mantıklı bir şekilde cevaplarsanız kendi vicdanınız açısından rahat olacaksınız çünkü aldatma ilişkilerin en romantik, en tatlı yerinde birden gelebilir bu kişinin tamamen tercihine kalmış bir şey işte bu durumda size karşı yapılan bir durum mudur yoksa eski sevgili tercih mi yapmıştır ani karar ile ilişkilerde şok bir etki oluşturur ve bu durum kişinin nerede yanlış yaptığını anlamakta zorluk çekmesini sağlar çünkü yanlışı yapan kendisi değil aldatan kişi statüsündedir.
 
Eğer aldatılan taraf siz iseniz kendinizde suç aramayı bırakın aldatma olayı pişmanlıklarla sonlansa bile ilişkiyi kökünden sarsacak çok önemli bir sorun zor tarafı ise ihanete uğrayan kişinin şoka girmesi ve karşısına gelen ilk şoku atlatmasında yardımcı öğelerin anında olmaması bu durumda sakinleşme yolunda atacağınız adımlar ve kendinizle kendi telkininiz ile rahatlama yolunda atacağınız adımlar bu şoktan kurtulmanızı sağlayacaktır.
 
Aldatılma sonrası sevgilinizin gözlerine bakmaktan çekinir hale gelir ve bu durumda sürekli kendinizi suçlar ve aldatmanın nedenlerini kendinizde ararsınız üstelik bu sorun sizinle alakalı olmadığı halde kendinizi hedef seçersiniz bu çok yanlış bir durum neden yanlış? Çünkü karşı taraf bunu alışkanlık haline getirmiş olabilir sadece siz ile değil belki onlarca kişi ile birlikte olmuş olabilir ve bu durumda terk eden sevgili sizin gibi pişman olma gibi bir durumla ilgi ve alakası yoktur ve karşısındakini bir aptal yerine koyar ve suçüstü olana dek bunu itiraf etmez.
 
Bir nebzede olsa rahatlama telkinleri, hobi, farklı uğraşlar ve düşünceyi serbest bırakma ve zihni rahatlatma gibi pozitif şeyler taptınız ve şoku atlattınız ve artık zor kararlardan birini vermek zorundasınız onu affetmek  veya hiçbir şey olmamış gibi davranmak veya onu tekrar kazanmak için harekete geçmek.
 
Sağlıklı bir adım için sevgilinizin sizi nasıl aldattığını sürekli beyninizde tekrarlamayın ve bu şekilde takılıp kalmayın çünkü bir insana hayatınız boyunca küs kalmak imkansız ki siz onu halen seviyorsanız herkes hatalar yapabilir ancak karşınızdaki kişi affedilmeyi gerçekten hak ediyor mu bunu bilmek gerekli bu soruyu kendi kendinize bir sorun sevgilinizi gerçekten affedebilecekmisiniz? Bu soruların cevabı aylar veya yıllar sürebilir ki bunu karşınızdaki kişi de mutlaka bilmeli ona bir şekilde bildirmelisiniz.
 
 
Toplam blog
: 10
: 145582
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Aşk ve sevgiyi harmanlayarak blog yazarlığı yapıyorum. Doğal tedaviler, sağlık ve ek olarak ilişk..