Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '17

 
Kategori
Futbol
 

Ali Koç iş başında Mesut Özil Fenerbahçe'ye geliyor!..

Ali Koç iş başında Mesut Özil Fenerbahçe'ye geliyor!..
 

İlk yapılacak genel kurulda Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olduğunu duyuran işadamı Ali Koç, mevcut yönetime mali katkıda bulunmak için Başkan Aziz Yıldırım ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Yapılacak görüşmede, Koç Holding bünyesindeki Arçelik'in, sarı-lacivertlilerin yeni sezonda sponsoru olması hedefleniyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, Arçelik markasının, Fenerbahçe'nin yeni sezonda forma sponsoru olması önerisini Başkan Aziz Yıldırım'a sunacak. Ali Koç'un, mali sıkıntılarla boğuşan sarı-lacivertlilere, sponsorluklarla destek vermeyi planladığı kaydedildi.

Böylece gelecek yıl için bazı planların hayata geçirilmesi de çok daha kolay olacak. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil, İngiliz ekibinin tüm ısrarlarına rağmen kontrat uzatmayı kabul etmiyor. Sezon sonunda Robin van Persie ile yollarını ayıracak olan sarı lacivertliler, buradan doğacak maaş bütçesini 29 yaşındaki orta saha için kullanacak. Fenerbahçe, Arsenal'ın kontrat uzatma teklifini reddeden Mesut Özil için hamlesini yaptı Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcunun, Türkiye Güzeli kız arkadaşı Amine Gülşe ile evlenip İstanbul'da yaşamak istemesini fırsata çeviriyor. Kanarya, hem İngiliz ekibi hemde 29 yaşındaki orta sahayla görüştü.

İSTANBUL'A GELİYOR

İngiltere’nin önemli gazeteleri The Telegraph, Sun ve Mirror da Mesut Özil ve Fenerbahçe görüşmesini sayfalarına taşıdı. Kanarya'nın, yıllık 6 milyon Euro'ya, yıldız orta sahayı ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Mesut Özil'in, İstanbul'a yerleşme isteğinden haberdar olan Teknik Direktör Arsene Wenger'in, Arsenal yönetimine, “Mesut Özil için gelen teklifleri değerlendirin” dediği bildirildi. Kaynak: Sözcü

 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..