Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '17

 
Kategori
Dünya
 

Amerika Katildir!

Amerika Katildir!
 

Sosyal medyada çok paylaşılan ve haberlere konu olan mesai sonrası otostop yaparak iş elbiseleriyle oldukları için koltuklar kirlenmesin diye ayakta otobüs yolculuğu yapan bir grup maden işçisinin görüntülerini izlerken hem duygulandım hem de 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği Soma grizu patlamasında yaralı bir işçinin ambulans'a bindirilirken kirli çizmelerini çıkarmak istediği görüntülerini hatırladım.

İşçi tulumlarıyla ayakta yolculuk yapan maden işçilerini görünce aslında yer altında o denli zor koşullarda ne kadar da temiz yaşam sürdürdüklerini yer üstündeki insan kirlenmişliklerini düşününce anlaşılabiliyor.

Bir taraftan eğitimsiz şekilde serbest piyasa ekonomisine yakalanmış toplum bireylerinin bir çok ahlaki değerlerinin erezyona girmesiyle toplumun her katmanında rahatlıkla görebileceğimiz kirlenmişlik görülürken diğer tarafta Amerika'nın dünya üzerindeki egemenliğini devam ettirmekteyken Ortadoğu'da petrol uğruna dökmüş olduğu kanları görmekteyiz.

Yer altına temiz duygular barındıran maden işçileri yaşamlarını sürdürürken Ortadoğuda kadınların ve çocukların katledildiğini görmekteyiz.

Amerika dolayisiyle dünyayı yöneten silah petrol gaz dolar tuccarları Büyük Ortadoğu Projesini hayata geçirmeleri için mezheplerin fanatik gruplardan özel kişiler seçilerek terör örgütü oluşturuluyor ve kendi mezhepleri için savaştıklarından şehit olacaklarına Amerika tarafından inandırılıyor ve insanı insana öldürtüyor.

Amerika aynı şekilde terör örgütlerinin ülkemizde çeşitli terör olaylarını gerçekleştirerek sınır ötesine harekat düzenleyebilmemiz için CIA tarafından 15 Temmuz kanlı darbe girişimini gerçekleştirmiş ve KHK ile askerlerimizin sınır ötesine geçmesi sağlanmıştır.

Suriye'ye gönderilen askerlerimizden 80'den fazla toprağa düşüp hayatlarının kaybetmesi içimizi çok acıtıyor.

İçimizi acıtan bir başka durum Kuran'da belirtilen sadece Allah için savaşıp hayatlarını kaybedenlere verilen şehitlik ünvanının günümüzde de verilmesidir.

Kuran indirildiğinde yeryüzünde henüz ülke sınırları çizilmediğine göre günümüzde dünyanın silah petrol gaz dolar tuccarlarının daha çok kazanmaları için şehit mertebesine erişilemeyeceğini Kuran kendi kendini doğrulamış olmaktadır.

Kuzey Irak Kürt devletinin kurulmasının konuşulduğu bu günlerde halkların özgürlüğü için değil tamamen Amerika'nın Ortadoğu petrollerini ele geçirmek için olduğu çok açık bir şekilde görülmektedir.

O halde Amerika katildir!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..